Skip to main content

Instagram komt eindelijk met veelgevraagde functie

18/11/2021

Instagram komt met een ​​nieuwe functie waarmee gebruikers problemen kunnen melden. Dit allemaal zonder op een knop te klikken. Met de nieuwe functie, die de toepasselijke naam ‘rage shake’ draagt, kunnengebruikers letterlijk hun telefoon schudden om eventuele problemen met de app te melden. Eenmaal geschud, zou er een pop-upscherm moeten verschijnen waarin gebruikers worden gevraagd of er iets mis is gegaan. Klachten kunnen dan bij de app ingediend worden. 

“Heb je ooit Instagram gebruikt en het werkte gewoon niet zoals het zou moeten?” Misschien laadden Verhalen niet, misschien werkte de audio niet, misschien kon je gewoon geen foto uploaden en begon je je echt te irriteren, echt kwaad te maken? Je kunt de telefoon nu letterlijk schudden en er verschijnt een kleine optie waarmee je een probleem kunt melden.’

Adam ​​Mosseri, topman bij Instagram

Ook werd er woensdag een andere optie aangekondigd, die is volgens een Instagram-topman Mosseri echt een eindelijk-is-het-hier-functie. Deze functie geeft iOS-gebruikers nu de mogelijkheid om een ​​individuele afbeelding uit een fotocarrousel te verwijderen.

De “rage shake” is beschikbaar voor mensen die iOS of Android gebruiken, terwijl de optie voor het verwijderen van één foto momenteel alleen op iOS beschikbaar is.

Leave a Reply