Skip to main content

Jorja Smith dropt nieuwe single ‘All of This’

05/08/2021
jorja smith
Beeld: Justin Higuchi

Hoewel we gewend zijn aan nieuwe muziek op vrijdag, weten sommige artiesten ons te verassen met doordeweekse releases. Zo dropte Jack Harlow deze week nieuwe single ‘SUV’s (Black on Black), met Pooh Shiesty. Vandaag is Jorja Smith aan de beurt om ons te verassen, met haar nieuwe release ‘All of This‘.

De track is geproduceerd door GuiltyBeatz. Jorja Smith en de producer hebben elkaar ontmoet toen Jorja op schrijverskamp was in Jamaica. ‘All of This’ valt onder het genre ‘Ampiano’. Dit wordt beschreven als een stijl van housemuziek, die in 2012 uit Zuid-Afrika is voortgekomen.

“Hij is zo geweldig om mee te werken en toen we in eerste instantie met het nummer begonnen, was het meer een ritmische beat”, zei de Britse zangeres over het maken van de track. “Hij heeft eerder Amapiano-afspeellijsten met mij gedeeld en tijdens de eerste lockdown in 2020 stuurde hij me een versie van het nummer zoals het nu is. We hebben toen het nummer op afstand geschreven en via WhatsApp berichten uitgewisseld met zijn vriendin Abby, die ook een schrijver is. Het gaat allemaal om iemand die jou niet verdient en denkt: wow, je had echt alles van mij ooit, ew.”

Bekijk de video van ‘All of This’ hieronder.

Leave a Reply