Skip to main content

Kanye: ‘Ik maakte van ons gezin een doelwit’

26/11/2021

Kanye laat om de zoveel tijd van zich horen. Dit kan positief of negatief uitpakken, maar hij weet altijd de aandacht op zichzelf te vestigen. Dit keer met een gebed. Op Instagram deelde Ye het gebed dat hij deed voor Thanksgiving.

“Ik schrijf dit gebed op de terugweg van mijn mini-me naar zijn eerste voetbalwedstrijd. Saint mocht voor de wedstrijd overgooien met Tom Brady. Dit is een droom van God.”

Kanye West

Meer dan vijf minuten lang heeft Ye zijn dankbaarheid uitgesproken voor zijn familie en fans. In die vijf minuten gaf hij aan ondanks alles liefde voor zijn haters te hebben. Kanye neemt ook verantwoordelijkheid voor zijn daden in het verleden.

Zo noemt hij zijn alcoholgebruik een slechte oplossing voor zijn problematiek. Door de stress in zijn leven en zijn korte lontje begon hij met drinken, maar het werkte alleen maar averechts. Het had uiteindelijk invloed op zijn gezondheid en de gezondheid van de mensen om hem heen.

Ye heeft het ook over zijn manische periode in 2016 en zijn zware medicatie. Het sporadische gebruik van medicatie maakt Ye gevoelig voor andere episodes die zijn gezin en fans hebben moeten doorstaan. De rapper zou dan ook graag de pijn willen genezen die hij heeft veroorzaakt en wenst zijn gezin weer bij elkaar te zien.

Ye sluit het gebed af met een uitleg over religie en politiek. De Make America Great Again-pet van Kanye maakte veel los in zijn familie, vooral Kim Kardashian had er last van. Uit bescherming keurde Kim de pet af, de pet zou van zijn gezin een doelwit gemaakt hebben. Ook zou ze niet te spreken zijn over de persoonlijke informatie die Kanye gedeeld zou hebben met zijn fans.

Leave a Reply