Skip to main content

Kim Kardashian en Kanye West ‘werken aan hun relatie’

28/08/2021
kim kardashian
Beeld: Getty Images

De wereld was in shock toen Kim Kardashian bekendmaakte dat zij en Kanye West zouden scheiden. Ondanks de breuk was Kim wel aanwezig bij Kanye’s ‘DONDA‘ events. Tijdens de laatste luistersessie verscheen Kim zelfs in een trouwjurk. Volgens TMZ is het stel nu juist aan het werken aan hun relatie.

Een anonieme bron die zowel dicht bij Kim als bij Kanye staat, legde uit dat ze “werken aan het opnieuw opbouwen van de basis van hun relatie”. De echtscheiding is er nog steeds, deelt TMZ mee, maar Kim trekt mogelijk haar petitie in.

De bronnen beweerden ook dat Kim Kardashian en Ye het beste willen voor hun vier kinderen, zoals Kim hen tot nu toe naar alle luisterevenementen van Yeezy heeft gebracht. Het evenement van donderdagavond in Chicago zag verschillende aanpassingen in het Donda album, zoals muziekbewerkingen en intense beelden – met name het schrappen van Jay-Z’s verse, de opname van DaBaby en Kanye die zichzelf in brand stak in naam van de kunst.

Als klapper op de vuurpijl verscheen Kim Kardashian aan het einde van de show schijnbaar in een trouwjurk, terwijl zij en Yeezy elkaar langzaam naderden, voordat ze naar buiten liepen. TMZ deelde eerder al mee dat de twee nog steeds niet samen zijn, ook niet na de Kimye-reünie in Chicago.

Leave a Reply