Childish Gambino gaat volledig Nederlands in de nieuwe teaser voor 'Atlanta'

jan 14 2022, 14:53 LIFE
screenshot 2022 01 14 at 134854
Het is een hitserie in Amerika en ook bij de liefhebbers in Nederland; 'Atlanta' komt terug. De serie, die wordt geregisseerd door Donald Glover (aka Childish Gambino), won al meerdere awards maar het derde seizoen bleef uit. Nu keert de serie na vier jaar eindelijk terug, met een Nederlands tintje.
Eerder werd al bekend gemaakt dat het derde seizoen zich in Europa zou afspelen, met daarin een grote rol voor onze hoofdstad. Vandaag droppen ze een nieuwe teaser en fans waren verbaasd toen ze hoorden dat het volledig in het Nederlands is. De teaser is een reclame voor een willekeurig product en er is een Nederlandse versie te horen van Outkast's 'So Fresh, So Clean'. De hoofdrolspelers, Earn (Childish Gambino), Paper Boi (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield), en Van (Zazie Beetz) komen allemaal voor in de reclame. Paper Boi is aan het einde zichtbaar in shock door het cultuurverschil.
Hoewel het overduidelijk is dat het gezongen wordt door een Amerikaan die Nederlands spreekt, blijft het leuk om terug te zien. Het is algemeen bekend dat het Amerikaanse beeld van Nederland een beetje... Verdraaid is. Dat is duidelijk te zien aan het einde van de teaser, waar ze een Zwitsers/Oosterijks gebergte laten zien. Het derde seizoen zal op 24 maart via Hulu te streamen zijn - tot die tijd is het wachten.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55