Dit is waarom je binnenkort meer moet betalen voor Netflix

okt 07 2021, 10:33 LIFE
thibault penin awol7qqsffm unsplash
Het is weer zover: Wij gaan meer betalen voor Netflix. Het is de eerste keer in vier jaar tijd dat Netflix de prijzen verhoogt. twee van de drie abonnementen krijgt een prijsverhoging. Alleen het basic-abonnement blijft gelijk in prijs.
Het verschil in de abonnementen zit vooral in de beeldkwaliteit. Een basic-abonnement heeft een minder hoge kwaliteit. Een basic-abonnee blijft 7,99 euro per maand betalen. Iemand met een Standaard-abonnement krijgt de content in HD-beeldkwaliteit, Premium-abonnees kunnen de programma’s in 4K-kwaliteit zien.
Bij een basis-abonnement kunnen niet meerdere mensen op één account inloggen, wat bij Standaard en Premium wel het geval is. De hogere prijzen gelden niet alleen voor nieuwe abonnees, ook bestaande klanten krijgen ermee te maken. Netflix geeft aan dat de hogere tarieven nodig zijn voor investeringen in nieuwe content.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07