Een tandarts in New York wordt ervan beschuldigd om betaling in natura aan te nemen

aug 27 2021, 15:39 LIFE
Een 70-jarige tandarts in New York is afgelopen woensdag gearresteerd. Op verdenking van een jarenlang ruilhandel met drugsverslaafden. De tandarts maakte gebruik van pijnstillers die uitgewisseld werden voor seks. Volgens de lokale autoriteiten had de tandarts illegale medicijnen voorgeschreven, waaronder oxycodon, Percocet en Xanax.
De aanklacht die tegen de tandarts loopt, heeft 28 tellingen betreffend distributie van gereguleerde stoffen. Volgens het OM van New York had Arnold tussen oktober 2016 en augustus 2020 op illegale wijze pijnstillers verstrekt aan ten minste zes verschillende vrouwen. Dat zou dan moeten gaan om vrouwen waarvan bekend was dat ze worstelden met drugsverslaving.

"Met een duidelijke minachting voor medische integriteit, zou Dr. Arnold recepten voor seks hebben uitgewisseld in zijn kantoor en thuis. Dit onderzoek was gericht op een tandarts die misbruik maakte van zijn positie door het drugsgebruik te verspreiden en het leven en de veiligheid van verschillende vrouwen in gevaar te brengen. Ik prijs de mannen en vrouwen van het DEA Long Island District Office Tactical Diversion Group voor hun doelmatige en ijverige werk aan dit onderzoek."

DEA Special Agent-in-Charge Donovan.

Volgens autoriteiten zou de tandarts tot afgelopen maandag bezig zijn geweest met de verkoop van verslavende pijnstillers. Alle aanklachten bij elkaar kan de tandarts 20 jaar gevangenisstraf opleveren. Hij zit nu vast zonder optie voor borgtocht.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21