Instagram komt eindelijk met veelgevraagde functie

nov 18 2021, 11:39 LIFE
32570819444 18de56f7f5 k
Instagram komt met een ​​nieuwe functie waarmee gebruikers problemen kunnen melden. Dit allemaal zonder op een knop te klikken. Met de nieuwe functie, die de toepasselijke naam 'rage shake' draagt, kunnengebruikers letterlijk hun telefoon schudden om eventuele problemen met de app te melden. Eenmaal geschud, zou er een pop-upscherm moeten verschijnen waarin gebruikers worden gevraagd of er iets mis is gegaan. Klachten kunnen dan bij de app ingediend worden.

"Heb je ooit Instagram gebruikt en het werkte gewoon niet zoals het zou moeten?" Misschien laadden Verhalen niet, misschien werkte de audio niet, misschien kon je gewoon geen foto uploaden en begon je je echt te irriteren, echt kwaad te maken? Je kunt de telefoon nu letterlijk schudden en er verschijnt een kleine optie waarmee je een probleem kunt melden.’

Adam ​​Mosseri, topman bij Instagram

Ook werd er woensdag een andere optie aangekondigd, die is volgens een Instagram-topman Mosseri echt een eindelijk-is-het-hier-functie. Deze functie geeft iOS-gebruikers nu de mogelijkheid om een ​​individuele afbeelding uit een fotocarrousel te verwijderen.
De "rage shake" is beschikbaar voor mensen die iOS of Android gebruiken, terwijl de optie voor het verwijderen van één foto momenteel alleen op iOS beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21