Piloot getuigt dat voormalige presidenten in het vliegtuig van Jeffrey Epstein zaten

dec 02 2021, 13:46 LIFE
11872355326 b7f0cab3d6 k
Een man die tientallen jaren als piloot voor Jeffrey Epstein werkte, getuigde deze week dat hij een aantal spraakmakende figuren zag. Hij zou de figuren in het privévliegtuig van de overleden veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein gezien hebben. Onder de figuren zouden de voormalige presidenten Bill Clinton en Donald Trump zitten.
De verklaring volgt nadat de piloot voor Jeffrey Epstein opgeroepen was als getuige in de zaak tegen Ghislaine Maxwell. Tijdens het lopende proces van sekshandel tegen Epstein-medewerker werd hem gevraagd of hij herinneringen had aan ‘belangrijke mensen’ die aan boord van het vliegtuig in kwestie waren.
hij herinnerde zich dat zowel Clinton als Trump passagiers waren geweest. Andere namen waarvan de piloot heeft bevestigd dat ze ooit aan boord zijn geweest, zijn onder meer Prins Andrew en Kevin Spacey. Ja, de acteur van de hitserie House of Cards. Ook staan er volgens CNN twee voormalige senatoren op de lijst.

Jeffrey Epstein

Epstein stierf in augustus 2019 door zelfmoord, nadat hij een maand eerder was gearresteerd voor sekshandel. De focus ligt nu op Maxwell, haar werd proces woensdag hervat. Er waren aanvullende getuigenissen van een vrouw die beweert dat Maxwell en Epstein haar seksueel hebben misbruikt. Volgens de aanklager begon het misbruik toen ze 14 jaar oud was.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10