Skip to main content

Rihanna laat de rechtszaak tegen haar vader vallen

08/09/2021
Rihanna
Beeld: Instagram/ Rihanna

Rihanna spant naar verluidt een rechtszaak aan tegen haar vader nadat hij voor $15 miljoen aan boekingen voor haar deed. Ronald Fenty en zijn business partner gebruikten de relatie met zijn dochter om deze boekingen te doen. Hiervoor hadden zij geen toestemming. Fans zijn vooral verbaasd dat de entrepreneur haar vader überhaupt aanklaagt, maar het lijkt erop dat zij de aanklacht intrekt.

In januari 2019 heeft Rihanna een rechtszaak aangespannen tegen Ronald. Dit ging over hun achternaam en hoe Ronald dit gebruikte in zakelijke deals, terwijl Rihanna deze als merknaam heeft geregistreerd. Dit weerhield hem er niet van om zijn bedrijf Fenty Entertainment, waarmee hij sinds 2017 zaken doet, te lanceren.

De zangeres verzocht de rechter een dwangbevel uit te sturen zodat Robert en zijn partners stoppen met de deals en schadevergoeding betalen. Maar op 7 september lichtte Rihanna de rechtbank in dat zij van gedachten is veranderd. Dat is voor sommige geen verrassing. Rihanna en Ronald hebben een ingewikkelde relatie maar er zijn momenten waar zij elkaar met enorm veel liefde benaderen. Vooral Ronald deelt deze momenten via zijn Instagram pagina.  

Rihanna
Beeld: Instagram/ Ronald Fenty

Leave a Reply