Piloot maakt beelden van vermoedelijke ufo's boven de Stille Oceaan

dec 14 2021, 13:20 LIFE
11252338065 5eafe73b1a o
Beelden van een recente waarneming van ufo's gaan viraal. Volgens het rapport zijn de beelden gemaakt op 9 december en laten ze meerdere onverklaarbare lichtvormen zien die op een grillige manier bewegen. Volgens de vrouw die verantwoordelijk is voor de beelden, werden de lichten voor het eerst opgemerkt door haar kleinzoon. Hij was op dat moment het vuilnis buiten zetten.
Een video die op sociale media circuleert, heeft het gesprek over buitenaardse leven weer aangewakkerd. De beelden zijn naar verluidt gemaakt door een piloot die over de Zuid-Chinese Zee vloog. De video toont drie mysterieuze lichtformaties die door de wolken in de buurt van Hong Kong bewegen voordat ze snel verdwijnen.
Hoewel de lichten niet van een bekend vliegtuig lijken te zijn, vermoeden sommige gebruikers van sociale media iets anders dan ufo's. Het zouden reflecties zijn van het cockpitglas of militaire fakkels. Chris Spitzer, die zichzelf omschrijft als een ervaren onderzoeker van atmosferische fenomenen, stelde de laatste theorie voor.
Volgens Independent werd de video eerder deze maand geüpload naar een UFO-website, naar verluidt gefilmd op 24 november. Dat is dezelfde dag dat het Amerikaanse ministerie van Defensie de oprichting van een UFO-taskforce aankondigde.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00