Vanessa Bryant recreëert foto van oudste dochter Gigi

aug 08 2021, 19:55 LIFE
Op 26 januari 2020 verloor Vanessa Bryant haar man Kobe en hun dochter Gigi in een tragisch ongeluk. De twee zaten in een helikopter met zes anderen, toen de piloot de controle verloor. Niemand overleefde de crash. Het leek alsof de hele wereld even stilstond, toen we plots afscheid moesten nemen van de Black Mamba. Maar het grootste verlies was uiteraard voor Vanessa Bryant en Gigi's zus Natalia (18) en zusjes Bianka (4) en Capri (2).
Vanessa Bryant
Beeld: Instagram/ VanessaBryant

Vanessa Bryant

Kobe Bryant was een van 's werelds meest iconische atleten. Zijn dochter was ook op weg naar een carrière als professioneel basketballer in de WNBA. Ze werd al grappend "Mambacita" genoemd: de kleinere vrouwelijke versie van Black Mamba, Kobe's bekendste nickname. Het is nu bijna anderhalf jaar geleden dat we veel te vroeg afscheid moesten nemen van de Kobe en zijn dochter. Vandaag postte Vanessa Bryant een foto op haar Instagram, waar de twee jongste zusjes een oude foto van de twee oudste zussen recreëren. De twee beeldschone meisjes zitten op een bankje in Italië, waar Kobe opgroeide. "Mis m'n kleine meisje Gigi #Mambacita", schreef ze als caption.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21