Will Smith onthult groep vrouwen waar hij seks mee wilde

nov 10 2021, 12:59 LIFE
gettyimages 1198233986
Sinds de autobiografie van Will Smith uit is, komt er alleen maar meer dirt uit over zijn relatie met Jada Pinkett. Maar ook over het leven van zowel Will als Jada, voor hun relatie en tijdens hun breuk. Een van de onthullingen die Will Smith deed in zijn boek, is dat hij erover nadacht om een harem te hebben. Hij had 25 vrouwen op zijn lijst waarvan hij dacht dat zij hem gelukkig zouden maken.
Tijdens een gesprek met Oprah Winfrey over de autobiografie, vertelt Will Smith over zijn harem en zijn seksleven met Jada Pinkett Smith. "In het begin van onze relatie deden we het meerdere keren per dag en het duurde uren", zegt Will. "Voor mij waren er twee opties: Ik wilde haar seksuele voldoening geven, of ik zou sterven om dat te proberen."
In 2011 ging het stel echter uit elkaar. Om over zijn gebroken hart te komen, ging Will naar een specialist tantra seks. Hierbij vertelde hij over zijn fantasie om een harem te hebben. Hij wilde 25 vrouwen in zijn harem, waaronder Halle Berry. "Ik dacht dat als ik genoeg vrouwen had, er altijd wel eentje me leuk zou vinden", schrijft hij in zijn boek. "Ik kan niet eens zorgen voor één geweldige vrouw, hoezo dacht ik dat ik dat wel kon voor 25 vrouwen?"

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00