Will Smith onthult groep vrouwen waar hij seks mee wilde

nov 10 2021, 12:59 LIFE
gettyimages 1198233986
Sinds de autobiografie van Will Smith uit is, komt er alleen maar meer dirt uit over zijn relatie met Jada Pinkett. Maar ook over het leven van zowel Will als Jada, voor hun relatie en tijdens hun breuk. Een van de onthullingen die Will Smith deed in zijn boek, is dat hij erover nadacht om een harem te hebben. Hij had 25 vrouwen op zijn lijst waarvan hij dacht dat zij hem gelukkig zouden maken.
Tijdens een gesprek met Oprah Winfrey over de autobiografie, vertelt Will Smith over zijn harem en zijn seksleven met Jada Pinkett Smith. "In het begin van onze relatie deden we het meerdere keren per dag en het duurde uren", zegt Will. "Voor mij waren er twee opties: Ik wilde haar seksuele voldoening geven, of ik zou sterven om dat te proberen."
In 2011 ging het stel echter uit elkaar. Om over zijn gebroken hart te komen, ging Will naar een specialist tantra seks. Hierbij vertelde hij over zijn fantasie om een harem te hebben. Hij wilde 25 vrouwen in zijn harem, waaronder Halle Berry. "Ik dacht dat als ik genoeg vrouwen had, er altijd wel eentje me leuk zou vinden", schrijft hij in zijn boek. "Ik kan niet eens zorgen voor één geweldige vrouw, hoezo dacht ik dat ik dat wel kon voor 25 vrouwen?"

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21