Zwangere lerares gearresteerd voor seks met student

okt 12 2021, 11:02 LIFE
3
De 41-jarige lerares Heiry Calvi uit Florida werd gearresteerd, nadat ze naar verluidt seks had gehad met haar 15-jarige student. Volgens de politie is dat niet alles, ook blijkt de vrouw zwanger te zijn.
De lerares werd vorige week gearresteerd na uitgebreid onderzoek voor de aanhouding. Rechercheurs op de zaak zeiden dat het slachtoffer een voormalige leerling van de 41-jarige lerares was. Ook weigerde ze te onthullen hoe lang ze zwanger is of wie de vader is.
Calvi werd op donderdag 7 oktober gearresteerd en beschuldigd van onzedelijk geweld tegen studenten, verwaarlozing van kinderen, onwettig gebruik van een communicatieapparaat, bijdragen aan delinquentie en bezit van een vuurwapen op schoolterrein. Het onderzoek naar de beschuldigingen werd voor het eerst gelanceerd in maart. Dit nadat een student naar verluidt andere mensen een video had laten zien van hem die geslachtsgemeenschap had met Calvi.
Autoriteiten hebben aangegeven dat zoekopdrachten op de telefoon van de student hebben geleid tot naaktfoto's. Ook leidde de zoekactie naar een gesprek op Whatsapp met een opname waarin ze een niet-geïdentificeerde persoon hebben verteld alles te ontkennen wat er tussen de student en lerares speelt. Voor de rest bleek uit haar creditcardafschrijvingen dat de lerares ook geld had uitgegeven aan de voormalige student.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21