Skip to main content

Marvel Cinematic Universe nog lang niet klaar

13/09/2021
Beeld: Flickr / kostasdan95

Marvel Studios heeft deze week de tijdlijn voor aankomende films bijgewerkt. Er zijn vier titelloze films aangekondigd, waarbij de releasedatum bekend is gemaakt door Marvel Studios. De vier films moeten verschijnen in 2024 en zijn gepland voor release op 16 februari, 3 mei, 26 juli en 8 november.

Dit jaar hebben Marvel-fans al mogen genieten van Black Widow en Shang-chi and The Legend of The Ten Rings. En in het najaar van 2021 zullen Eternals en Spider-Man: No Way Home in de bioscopen draaien. Eternals zal een verklaring geven voor de afwezigheid van de helden tijdens Avengers:Endgame en Spiderman gaat multidimensionaal op vakantie. 

De titels van volgend jaar zijn onder meer Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarbij de kans groot is dat Wanda de schurk/tegenpool van Doctor Strange speelt. In Thor: Love and Thunder zal Natalie Portman te zien zijn als de eerste vrouwelijke Thor. De fans kunnen ook het langverwachte vervolg op Black Panther: Wakanda Forever verwachten. Het is al duidelijk dat Chadwick Boseman’s T’Challa niet zal worden hercast. En het vervolg op Captain Marvel: The Marvels komt uit. 

Drie niet bekendgemaakte films staan ​​gepland voor de rest van 2023, en nog vier andere staan ​​gepland voor 2024. Het laatste gedeelte kan worden beschouwd als fase vijf van het Marvel Cinematic Universe. De MCU-films die fans kunnnen verwachten zijn onder meer Fantastic Four, Blade en Deadpool 3. Hieronder kan je het hele overzicht vinden.

Leave a Reply