Skip to main content

Met deze trucs kun je alsnog een Playstation 5 of Xbox Series X krijgen

28/11/2021
playstation 5
Beeld: Unsplash/Nik

Hoewel de Playstation 5 en de Xbox Series X al ruim een jaar lang uit zijn, is het nog steeds erg moeilijk om de consoles te krijgen. Wil je er toch eentje bemachtigen of iemand eentje cadeau doen met de feestdagen? Met deze trucs vergroot je je kansen!

Join een Playstation 5 Telegram groep

Speltip 1: sluit je aan bij een online groep, waarin de voorraad van een Playstation 5 of Xbox Series X bijgehouden wordt. Op de app Telegram zijn er verschillende groepen, waarin mensen nieuwe informatie en succesverhalen delen over de consoles. Er worden online robots ingezet die continu checken of er voorraad is. Als er een console beschikbaar is, wordt er meteen een link gestuurd in de Telegram groep. Join bijvoorbeeld groepen als PS5 Stock Alerts of Spydr. Daarnaast heeft ook gamewebsite Power Unlimited een eigen groep, waarin informatie gedeeld wordt over de consoles.

De voorraadchecker is je beste vriend

Naast Telegram, zijn er ook andere manieren om een Playstation 5 te bemachtigen. Zo heeft Power Unlimited bijvoorbeeld een voorraadchecker op hun website staan. Wanneer een winkel de PS5 op voorraad heeft, krijg jij daar automatisch een melding van.

Zet je meldingen aan

Last, but not least: zet je meldingen aan. We weten het: met alle verschillende sociale apps die we gebruiken, kan je soms gek worden van alle meldingen. Maar als je de Playstation 5 echt wil bemachtigen, zul je er iets voor over moeten hebben. Verschillende online winkels, zoals bol.com bijvoorbeeld, bieden de mogelijkheid om een melding te krijgen als de console weer verkrijgbaar is. Hoewel het heel snel gaat, kun je een keer geluk hebben en de eerste zijn die de e-mail ziet. Het verkrijgen van de PS5 of de Xbox Series X is inmiddels echt een topsport.

Leave a Reply