Bekijk nieuwste aflevering Back To Classics met Bokoesam

apr 17 2023, 20:18 MUZIEK
rbtc yt thumb bokoesam
n deze aflevering Back To Classics gaat Dieuwertje in gesprek met Bokoesam. De creatieveling heeft zijn roots in Ghana werkte zichzelf al vroeg in de spotlights. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten en blijft hij zich constant vernieuwen en verbeteren.
In het tweede seizoen van Back To Classics gaan we terug naar de roots van onze gasten. Welke muzikale stromingen komen er uit het land van herkomst? Hoe heeft dit hun kunst beïnvloedt? Wat zijn de lokale classics? Cultureel erfgoed staat centraal in dit seizoen! Bekijk de nieuwste aflevering hieronder.
De outfits die Dieuwertje en Bokoesam dragen in deze aflevering zijn beide van Reebok. Check de 'Reebok Classics' collectie op de website.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55