Nieuwe muziek deze week: Lijpe, Drake, Lakeyah, Mesy en meer

sep 03 2021, 10:44 MUZIEK
ontwerp zonder titel 4
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Met deze week een nieuw album van Lijpe, Drake die ein-delijk dropt, Selma Omari heeft het over de liefde en Mesy heeft het over de struggle die komt kijken bij overleven.

Lijpe - Selfmade 

lijpe selfmade
Als Lijpe dropt dan stopt de wereld even met draaien. Ga het a.u.b gelijk luisteren, meer heeft Complex echt niet te zeggen.

Drake - Certified Lover Boy

drake
Januari van dit jaar zou 'Certified Lover Boy' uitkomen, uiteindelijk heeft de vertraging negen maanden geduurd. Zou als fan gewoon lekker luisteren en genieten van de muziek. Vanuit Complex volgt er sowieso nog een album review.

Anderson.Paak - Fire In The Sky

ten rings
Voor de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is er een album gemaakt. Naast Anderson.Paak zijn meerdere artiesten te vinden op dit project. Van Rich Brian, 21 savage en Jhené Aiko tot aan Earthgang.

Potter Payper - Nothing’s Free

potter payper
Na vijf jaar vast te hebben gezeten is Potter Payper weer bezig met muziek. De rapper heeft gelijk een mixtape aangekondigd. Het nummer Nothing's Free is het eerste single van de mixtape 'Thanks For Waiting'.

Selma Omari - Mi Amor

selma omari
Na het album 'Meisje Uit Crooswijk' is Selma Omari terug met het nummer Mi Amor. Om 12:00 kan je de videoclip van het nummer vinden op YouTube.

Dappy - Antigua 

dappy
Voor het nummer Antigua ging Dappy de samenwerking aan met Backroad Gee en M24. Antigua is het eerste nummer afkomst van het project 'Fortune' dat eind september dropt.

Lakeyah - Movie Scene

lakeyah
Big FlexHer alias Lakeyah is al een tijdje lekker bezig. De mixtape 'In Due Time' kwam uit in april van dit jaar en die is nu opgevolgd door de mixtape 'Movie Scene'. Met samenwerkingen met Gucci Mane en 42 Dugg is het een lekkere mixtape geworden.

Young Ellens - Swagged Out 

swagged out
Als het om outfits gaat is Young Ellens altijd op gas. Het nummer Swagged Out is dan ook de perfecte anthem voor de HHHHHHHH-woordenkunstenaar.

Cem ft. Zwangere Guy  - Tot Ik Goed Zit 

tot ik goed zit
De Belgische rapper Cem heeft het nummer Tot Ik Goed Zit uitgebracht in samenwerking met Zwangere Guy. Het nummer heeft een rustige vibe waarbij beide mannen over de beat glijden. Zwangere Guy kwam onlangs al voorbij met de Bacardi-playlist. De videoclip van Tot Ik Goed Zit is vanmiddag te vinden op YouTube.

Ronnie Flex - Altijd Samen (Deluxe)

ronnie
Via Twitter liet Ronnie Flex weten dat hij drie nummers zou toevoegen aan het album ‘Altijd Samen’. De deluxe editie is vanaf vandaag te luisteren.

M Huncho - Breadwinner

breadwinner
In Breadwinner heeft M Huncho het over de liefde voor geld en hoe het is om kostwinner te zijn. Een teaser van het nummer was al te horen in de Overpriced Freestyle van Huncho.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55