Skip to main content

Vergeet de natte zomer met de Still Spicy?-playlists van Zoey Hasselbank en Zwangere Guy

01/09/2021

BACARDÍ®, lanceerde eerder dit jaar de driedelige videoserie ‘Still Spicy?, waarin rapper Zwangere Guy, Singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en talkshow host Yuki Christus met elkaar in discussie gaan over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer. Zoey Hasselbank en Zwangere Guy maakte rondom dit project hun eigen Bacardi Spiced Spotify-playlists gemaakt met hun favoriete nummers. De Belgische rapper Zwangere Guy en de Congolese DJ Zoey Hasselbank zijn al een aantal jaar niet weg te slaan uit de Belgische muziekscene. Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphop scene. Zoey Hasselbank is al jaren als bekend als DJ en van het programma Big Brother.

28-jarige Hiphop- en Trap DJ Hasselbank heeft allang zijn stempel op de Belgische muziekwereld gedrukt. Het avontuur dat ooit begon als semi-A&R scout voor DJ’s die op zoek waren naar nieuwe muziek, is nu uitgegroeid tot DJ-talent dat de hele wereld over reist. Zoey heeft al gedraaid in onder andere Parijs, Dubai, Genève, Monaco, Istanboel, Miami en meer. Zelfs in Kinshasa, waar haar roots liggen. Het unieke aan Zoey is dat er geen enkele set wordt voorbereid. De Bacardi SPICED: Still Spicy?-playlist van Zoey Hasselbank is dan ook de perfecte cocktail waarin al haar muzikale ervaring samenkomt. 

De 33-jarige Belgische artiest Zwangere Guy heeft met het maken van muziek een uitlaatklep gevonden voor de traumatische ervaringen in zijn leven. Het debuutalbum ‘Wie is Guy?’ van Zwangere Guy eindigde in 2019 op nummer één in de Belgische hitlijst. De ervaringen komen vaak uitvergroot langs in geschreven teksten en videoclips. Dat bepaalde beelden in zijn videoclips kunnen choqueren, daar is Zwangere Guy zich meer dan bewust van. Het is een creatieve keuze, waarbij de logica alleen voor Zwangere Guy logisch hoeft te zijn. Los van de uitingen, spaart hij zichzelf niet in zijn teksten. Precies die persoonlijke mix van Zwangere Guy is terug te vinden in zijn Bacardi SPICED: Still Spicy?-playlist. 

Beeld: Bacardi Spiced / Zwangere Guy

Leave a Reply