Skip to main content

Netflix maakt de cast voor ‘Avatar: The Last Airbender’ live-action serie bekend

13/08/2021
Netflix Avatar
Beeld: Instagram/ Netflix

In 2018 kondigde netflix een live-action serie aan over de veelbekeken anime ‘Avatar: The Last Airbender’. Achter de schermen heeft het streaming platform hard gewerkt om deze serie te realiseren. Gisteren werd de cast via een Instagram-post bekendgemaakt. Gordon Cormier vervult de rol van Aang, Kiawentiio speelt Katara, Ian Ousley treedt op als Sokka en Dallas Lui zie je terug als Zuko.

Netflix geeft ook aan dat Albert Kim de schrijver, executive producer en uitvoerend producent is. Hij heeft hiervoor gewerkt aan Sleepy Hollow, Deadly Class and Nikita. Via een blogpost heeft geeft Kim aan een grote fan van de series te zijn geworden nadat hij dit keek met zijn dochter. 

Eindelijk, een live-action versie een live-action versie zou een nieuwe maatstaf voor representatie vormen en een hele nieuwe generatie fans binnenhalen. Dit was een kans om Aziatische en inheemse karakters te laten zien als levende, ademende mensen. Niet alleen in een tekenfilm, maar in een wereld die echt bestaat, die erg lijkt op de wereld waarin we leven.

Albert Kim

Ben jij benieuwd naar de show? Houd dan de Netflix blog in de gaten voor meer informatie over de release van Avatar: The Last Airbender’. 

Leave a Reply