Skip to main content

Nieuwe Netflix releases die je kan verwachten (november 2021)

21/10/2021oktober 23rd, 2021
Beeld: Netflix

Op sommige dagen lijkt het alsof je alles op Netflix hebt bekeken. Niet alleen hun talloze originele tv-programma’s, maar ook elke film die er is. Complex is er om je te vertellen dat dat niet waar is. Dankzij een constant bijgewerkte bibliotheek met originele en verworven titels, is er altijd iets nieuws om naar te kijken op Netflix. Hun filmselectie is constant dynamisch en bevat talloze titels die je zeker zullen verleiden. Hieronder een overzicht van de beste releases op Netflix in de maand november:

Crazy, Stupid, Love

Het leven van de veertigjarige Cal Weaver verandert drastisch als hij ontdekt dat zijn vrouw, Emily, wil scheiden. Hij verhuist en ontmoet womanizer Jacob Palmer bij wie hij hulp zoekt om weer succes bij vrouwen te krijgen.

We’re the Millers

Dealer David moet naar Mexico om cannabis op te halen voor dealer Gurdlinger. Hij huurt een aantal mensen in die zich voordoen als gezinsleden.

ZeroZeroZero

De duistere, zware reis van een grote lading cocaïne voert de verkopers, kopers en tussenpersonen in onverwacht turbulente, woest gewelddadige wateren.

The Harder They Fall

Nat Love wil wraak en slingert zich met zijn bende in het zadel om vijand Rufus Buck uit te schakelen, een meedogenloze misdaadbaas die net is bevrijd uit de gevangenis.

Catching Killers

In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

Big Mouth – seizoen vijf

In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop. De oversekste pubers ontdekken de liefde en zien hoe ‘love bugs’ kunnen veranderen in ‘hate worms’.

Narcos: Mexico – seizoen drie

In het tweede seizoen van Narcos: Mexico ging het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo verder, nu de Godfather van het eerste Mexicaanse kartel – het Guadalajara kartel – terwijl hij worstelt om de controle te behouden, zijn imperium te laten groeien, en de verraad en opofferingen die hij moest maken op zijn weg naar El Padrino te verzoenen. Naarmate de wrijving tussen de verschillende “plazas” van zijn kartel toeneemt, verliest Féix steeds meer controle over de situatie. Ondertussen brengt de dood van DEA-agente Kiki Camarena door toedoen van het kartel en corrupte politici een hagelbui van vergelding naar Mexico. “Operatie Leyenda” geleid door de hardnekkige DEA agent Walt Breslin, wiens methodes niet altijd volgens het boekje zijn, richt zich op Félix Gallardo en zijn belangrijkste luitenanten, wat de instabiliteit en volatiliteit van het kartel nog vergroot. – Streamingwijzer.nl

The Unlikely Murderer

Een van de onopgeloste moorden die de Zweden jarenlang bezig hield was de moord op hun premier Olof Palme. Over de vermoedelijke moordenaar is nu een serie gemaakt. Vanaf 5 november is de serie ‘The Unlikely Murderer’ te zien op Netflix.

Arcane

Éen van de toppers van Netflix in de maand november. Arcane speelt zich af voor de gebeurtenissen van het spel League of Legends in de fictieve stad Piltover. De serie volgt LoL champions Vi en Jinx die respectievelijk worden ingesproken door Hailee Steinfeld en Ella Purnell.

Tiger King: seizoen twee

Onder de excentriekelingen en sektepersoonlijkheden in de wereld die vreemder is dan fictie, zijn er maar weinig die meer opvallen dan Joe Exotic, een polygamist en countrywesternzanger met een dikke buik en een pistool, die een dierentuin langs de weg in Oklahoma leidt.

De charismatische maar misleide Joe en een ongelooflijke cast van personages, waaronder drugsbaronnen, oplichters en sekteleiders, delen allemaal een passie voor grote katten, en de status en aandacht die hun gevaarlijke menagerieën opleveren.

Maar de zaken nemen een duistere wending wanneer Carole Baskin, een dierenactiviste en eigenares van een opvangcentrum voor grote katten, dreigt hen failliet te laten gaan, wat een rivaliteit aanwakkert die uiteindelijk leidt tot Joe’s arrestatie voor een huurmoordcomplot, en een verdraaid verhaal onthult waarin het enige dat gevaarlijker is dan een grote kat, zijn eigenaar is. – streamingwijzer.nl

Leave a Reply