Skip to main content

Off the Rack #13: Patta x Tommy Hilfiger, Timberland x Billionaire Boys Club, Stone Island x New Balance en meer…

23/11/2022januari 3rd, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week meer over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Patta werkt opnieuw samen met Tommy Hilfiger

Patta heeft zojuist bekendgemaakt een nieuwe collectie uit te brengen in samenwerking met Tommy Hilfiger, specifiek Tommy Jeans. In de collectie zien we veel essentiële stukken voor de winter, zoals hoodies, sweaters, een windbreaker en een varsity jacket. Alle stukken zijn voorzien van zowel het Patta, als het Tommy Jeans logo. De collectie is een eer aan de hiphop cultuur in New York, wat zich uit in artiesten Wiki en Mike die de gezichten zijn van de collectie. Om de samenwerking te eren, maakten zij een speciale track, geproduceerd door The Alchemist. De Patta x Tommy Jeans collectie is vanaf 2 december te koop in Patta winkels en op www.pattaxtommy.com.

Pal Sporting Goods dropt exclusieve samenwerking met Atelier Munro

Pal Sporting Goods en Atelier Munro hebben de handen ineengeslagen voor een exclusieve samenwerking, gebaseerd op de klassieke WK match van Iran tegen Nederland. Dit is de eerste samenwerking van Pal Sporting Goods. De collectie heet: ‘The Memory of 1978’. Het merk deelde al een ‘Ready to wear’ suit uit de collectie, die vanaf aanstaande maandag online beschikbaar is.

Billionaire Boys Club en Timberland slaan handen ineen voor een nieuwe exclusieve Bee Line collectie

Als je aan Timberland denkt, denk je aan de iconische 6-Inch Boot. Deze staat dan ook centraal in de exclusieve Bee Line collectie van Billionaire Boys Club en Timberland. De samenwerking is in het leven geroepen om stil te staan bij de culturele impact van de 6-Inch Boot. Hierbij wordt de boot in een nieuw jasje gestoken, met een donkerrode colourway en een rubberen toe. Daarnaast is er ook een exclusieve Bee Line x Timberland printed jacket in de collectie. De ‘Bee Line x Timberland FW22 Capsule’ lanceerde op 18 november wereldwijd bij Timberland winkels en via timberland.com.

A$AP NAST’s NST2 en Reebok lanceren Zig Kinetica 2.5

A$AP NAST’s merk NST2 is zojuist voor de derde keer een samenwerking aangegaan met Reebok. De twee merken hebben gezamenlijk de op trialrunning geïnspireerde ‘Zig Kinetica 2.5 sneaker’ gedropt. NAST heeft de nieuwe sneaker in een zwart, rode en gele colourway ontworpen. Daarnaast komt de ‘Zig Kinetica 2.5’ met toffe features, zoals de mogelijkheid om verwijderbare stoffen op verschillende manieren te stylen, toegepast op het weer.

Cardi B en Reebok presenteren laatste, gezamenlijke collectie

Cardi B en Reebok hebben al jaren een nauwe samenwerking, waarbij ze verschillende collecties hebben gelanceerd. Inmiddels heeft het merk de tweede drop van de laatste collectie met de rapper aangekondigd. De Reebok x Cardi B ‘Let Me Be…Next Level Energy’ afscheidscollectie bestaat uit een full mesh catsuit, een legging, bodysuit en meer. Eerdere hits zoals de Club C Cardi V2 sneaker en de Cardi Slide, zijn in een nieuw jasje gestoken.

Stone Island dropt collab met New Balance

Stone Island is een samenwerking aangegaan met New Balance, voor een collectie gebaseerd op voetbal. Voetbalfans over de hele wereld zijn regelmatig in stadions te zien, in Stone Island kleding. De trouwe supporters van het merk waren de aanleiding voor het maken van een collectie ‘voor het veld’. Voor de collector’s onder ons zijn er een voetbaljersey- en short ontworpen, waarin uiteraard het herkenbare kompaslogo van Stone Island en de ‘NB’ van New Balance verwerkt zijn. De camouflageprint wordt onderbroikrbroken door de lange, effen, zwarte sokken. De set is vanaf vandaag online beschikbaar.

Palet opent een pop up store in Rotterdam

Palet heeft zojuist aangekondigd hun allereerste pop-up store ooit te openen in Rotterdam. De pop-up store is op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november te bezoeken, van 12.00-20.00 en 12.00-18.00. Bij de aankondiging zijn wat essentials van Palet gedeeld, zoals een grijze en crèmekleurige hoodie en een zwarte joggingbroek. Je kan de pop-up store bezoeken aan de Schiekade 185 in Rotterdam.