Skip to main content

Off The Rack #35: FLÂNEUR nieuwe store, The New Originals, Arte, Filling Pieces en meer!

21/07/2023september 21st, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

FLÂNEUR opent nieuwe store in Amsterdam

Na de groei van FLÂNEUR en de daarbij komende successen, is het tijd voor de volgende stap: een nieuwe store in Amsterdam Zuid. In deze stijlvol ontworpen winkel zullen hun collecties vanaf heden verkrijgbaar zijn.

Adres: Van Baerlestraat 16, Amsterdam

Global Warning x Unotheactivist

Jesse Koch, van SHOTS FIRED, lanceert met zijn kledingmerk Global Warning een collab met niemand minder dan UnoTheActivist. Global Warning is een Nederlands streetwear merk dat aandacht besteed aan sociale-, economische- en milieuproblemen door middel van exclusieve drops. De Amerikaanse rapper staat bekend om zijn Atlanta stijl die hij in een donker jasje steekt. Een bijzondere samenwerking dus. De collectie met UnoTheActivist komt in juli 2023 uit en bestaat uit vijf limited items.

The New Originals teaset Pinstripe denim set

The New Originals lanceert Pinstripe denim set. De denim broek en het denim jack hebben verticale strepen en zijn daarnaast voorzien van meerdere zijzakken.

Arte brengt nieuwe collectie uit

Sinds vandaag brengt Arte een nieuwe collectie uit. De collectie is gebaseerd op de ontwerpen van Bauhaus: een architectonische stijl met veel experiment van kleur en geometrische vormen. Op Instagram gaven ze al een preview van de lookbook en vanaf vandaag zijn de items verkrijgbaar.

Pal Sporting Goods onthult AW23 collectie

Pal Sporting Goods brengt een nieuwe Autumn-Winter collectie uit die volledig geïnspireerd is op de schaatssport. De collectie bestaat uit warme sweaters, hoodies en joggingbroeken en is vanaf nu verkrijgbaar.

Filling Pieces werkt samen met samen met queer-owned brands DAGGER en Yamuna Farzani

In het kader van Pride, viert Filling Pieces de LGBTQ+ cultuur met een nieuwe collectie die bestaat uit twee mini-capsules: één gemaakt in samenwerking met DAGGER en een andere gemaakt met Yamuna Forzani onder de noemer “ENERGY IS EVERYTHING”. De DAGGER x FP collaboration is nu uit en de Yamuna Forzani samenwerking komt op 3 augustus uit.

Ninetyfour teaset nieuwe sneakers

Ninetyfour onthult nieuwe sneakers in het babyblauw, grijs en rookzwart.

ATHRTY werkt samen met koffiezaak YUSU

ATHRTY heeft in samenwerking met de Amsterdamse koffiezaak YUSU een schoudertas en een tee geteased in verschillende kleuren. Naar verwachting zullen deze binnenkort uitkomen.

Atelier Reservé dropt ‘only good vibes’ hoodie

Atelier Reservé brengt een nieuwe hoodie uit met onder de ‘Atelier Reservé’ opdruk, drie hartjes waarop staat ‘only good vibes’. Deze hoodie is vanaf nu verkrijgbaar.