Skip to main content

Off The Rack #38: Kid Cudi en Alexa Demie Voor Calvin Klein

16/08/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Calvin Klein introduceert Fall 2023 campagne met nieuwe gezichten

Calvin Klein presenteert trots de nieuwe herfst ’23 collectie met Kid Cudi en Alexa Demie als gezicht van de campagne. Samen brengen ze een frisse en gedurfde uitstraling naar de mode van dit seizoen. Verder worden JENNIE en Jung Kook geïntroduceerd als ambassadeurs. De gehele campagne is nu te checken via de website van Calvin Klein.

Tears dropt ‘Harttboys’ collectie

Het Nederlandse merk ‘Tears’ lanceert hun nieuwste ‘Harttboys’ collectie. In deze collectie draait alles om de ontmoeting tussen de Hartboys en modderige heuvels! Het nieuwe assortiment shirts staat voor avontuur en het omarmen van de ‘down and dirty’ levensstijl. Elke vlek, knoeipartij, scheur of gat vertelt een uniek verhaal. De collectie is nu verkrijgbaar op de website van Tears.

Supreme drop Fall/Winter ’23 lookbook

Supreme heeft zojuist hun lookbook voor de herfst/winter ’23 collectie uitgebracht. Ze zijn terug met een flinke dosis stijl en heat voor het komende seizoen. Naast hun kenmerkende kledingstukken heeft Supreme ook dit keer weer opvallende accessoires toegevoegd, waaronder een platenspeler, een dartbordset en zelfs conga drums. De collectie lijkt een combinatie te bieden van iconische mode en unieke items die de creativiteit van Supreme weerspiegelen. Check hier de volledige collectie.

Clipse voor Moncler x Billionaire Boys Club

Het rapduo Clipse schittert als model in de langverwachte samenwerking tussen Moncler en Billionaire Boys Club. Clipse, bekend om hun invloedrijke bijdrage aan de hiphopscene, voegt nu hun stijl en attitude toe aan deze bijzondere collectie. De samenwerking combineert het kenmerkende design van Billionaire Boys Club met de hoogwaardige esthetiek van Moncler. De collectie is nu beschikbaar op de Moncler website.

Noys brengt nieuwe capsule collectie

Het Amsterdamse merk ‘Noys’ dropt binnenkort hun nieuwe collectie, geïnspireerd op de flashy Miami rich kids en het backstage leven van rocksterren. Je kunt de hele collectie scoren tijdens hun pop-up op Warmoesstraat van 24 tot 27 augustus. En als je niet erbij kunt zijn, wordt het op 28 augustus ook online gelanceerd op hun website.

Homer Simpson krijgt zijn eigen adidas Stan Smith schoen

adidas komt met een Stan Smith x Simpson samenwerking en haalt inspiratie uit de legendarische Homer-gras meme. Deze collab is een hilarische knipoog naar die iconische scène waarin Homer Simpson de struiken in duikt. Het resultaat? Een geweldige collectie die de humor van The Simpsons combineert met de klassieke stijl van de Stan Smith sneakers. De sneakers zijn nu verkrijgbaar via de website van adidas.

Stüssy komt samen met Born x Raised

Na hun tussenseizoenscapsulecollectie met de Los Angeles Dodgers, heeft Born X Raised nu voor het eerst de handen ineengeslagen met het streetwear-label om de hoek, Stüssy. Deze vette samenwerking combineert de vibes van deze twee top SoCal-merken en wil “erfgoed, stijl en creativiteit” samensmelten in een exclusieve collectie draagbare items en accessoires.

In de mix zitten drie T-shirt ontwerpen die op een toffe manier de Born X Raised teksten mixen met de klassieke graffiti typografie van Stüssy. Eén ervan, genaamd het “Handstyle” shirt, showt het eigen handschrift van de Born X Raised mede-oprichters, 2Tone en Spanto. De handtekening van 2Tone prijkt op de voorkant van het shirt, terwijl Spanto, die helaas in juni van dit jaar is overleden, wordt geëerd op de achterkant van het design. De collectie is nu verkrijgbaar op de website van Stüssy.

Vans werkt samen met Advisory Board Crystals

Pas geleden verscheen er op het internet een voorproefje van een gloednieuw samenwerkingsproject tussen Advisory Board Crystals en Vans. Ze hebben een speciale uitvoering van het EVDNT-model aangepakt en het duo staat te popelen om hun partnerschap van start te laten gaan met een buitengewoon origineel ontwerp. Nu heeft Abc. officieel aangekondigd dat de release op 17 augustus via hun label bijna plaatsvindt, voor een prijs van €175 EUR.

Wil je meer weten over alles rondom streetwear, muziek & cultuur? Check onze homepage www.complexnl.com