Skip to main content

Off The Rack #42: La Fam onthult hun eigen G-SHOCK, Bram’s Fruit geeft een sneak peek van de FW23 Collectie, en Amsterdams Café Toki gaat in samenwerking met ASICS

11/09/2023september 15th, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Nederlandse La Fam komt met hun eigen G-Shock

Het Amsterdamse streetwearlabel La Fam heeft voor het eerst de handen ineengeslagen met G-Shock voor de GMA S2100. De La Fam x G-Shock GMA S2100 is voorzien van een kunstharsband en een witte wijzerplaat met patronen in de herkenbare kleuren blauw, geel en rood van het label. Natuurlijk is het horloge zoals altijd waterdicht tot 200 meter en schokbestendig.

Je kunt de La Fam x G-Shock GMA S2100 vanaf 13 september verkrijgen op de website van La Fam.

Corteiz brengt een nieuwe collectie uit met een Subaru-raceauto

Het Londense streetwear label Corteiz komt enthousiast met hun nieuwe collectie. Naast een nieuw trainingspak, een voetbalshirt en diverse andere kledingstukken, bevat deze release zelfs een heuse Subaru Impreza raceauto. De complete collectie is nu beschikbaar op hun website.

Bram’s Fruit geeft een voorproefje van de FW23-collectie

Het Nederlandse modemerk Bram’s Fruit heeft een voorproefje gegeven van hun FW23-release. Deze collectie bevat warme herfsttinten en wordt geleid door de zelfgeleerde ontwerper Bram uit het zuiden van Nederland. Samen met een toegewijd team creëert Bram ontwerpen vanuit een kleine boomgaard in zijn achtertuin. Bram’s Fruit volgt nauwlettend de seizoensbewegingen en biedt kledingstukken die de positieve emoties van de natuur weerspiegelen. De gehele collectie zal op 22 september worden gelanceerd en volgens Bram’s Fruit’s Instagram zijn sommige stukken al te vinden bij verschillende retailers.

Amsterdams café TOKI werkt samen met ASICS

ASICS SportStyle en de Amsterdamse koffiebar TOKI slaan de handen ineen voor een exclusieve colorway van de GEL VENTURE 6 NS. TOKI brengt mensen samen en biedt een oase van rust in de drukte van de stad. Het café staat voor interesses en energie en faciliteert tijd en ruimte. Koffie dient als een voertuig voor deze bijeenkomsten. TOKI is de ideale partner voor ASICS SportStyle, waarvan de naam staat voor “Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Aldus Jeff Flink, oprichter en eigenaar van TOKI. De sneakers zijn exclusief verkrijgbaar via Zalando.

Offset en Denim Tears bundelen krachten voor een samenwerking

Denim Tears heeft de handen ineengeslagen met rapper Offset voor hun bijzondere collectie genaamd “OFFSETTEARS”. Deze unieke collectie verkent de grenzen van mode en muziek en weerspiegelt de persoonlijke stijl van Offset, terwijl de boodschappen van Denim Tears over sociale rechtvaardigheid en culturele identiteit behouden blijven.

Fenty x Puma is terug: Rihanna introduceert de Avanti

Fenty x Puma is officieel terug! Het sportkleding-meets-modemerk, een samenwerking tussen Puma en de wereldberoemde superster Rihanna, is sinds 2017 inactief geweest. Rihanna heeft in de tussentijd gewerkt aan haar Fenty Beauty- en Savage x Fenty-imperiums. Vandaag onthulde Rihanna de comeback van Fenty x Puma met een nieuw sneakerontwerp genaamd de Avanti. Deze hybride stijl combineert Puma’s King voetbalschoen en Easy Rider hardloopschoen en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op Puma.com vanaf 15 september, met een tweede release later dit najaar.

Kiko Kostadinov’s OTTO958 werkt samen met Asics

Voor Herfst/Winter 2023 bundelt ASICS de krachten met OTTO 958, het mysterieuze project bedacht door het avant-gardistische modehuis Kiko Kostadinov en Morán Morán, om een paar op voetbal geïnspireerde sneakers te lanceren met de naam GEL-FLEXKEE 958. Deze opvallende sneakers hebben een unieke stijl en zullen op 7 september uitkomen in twee oorspronkelijke kleurencombinaties, met een derde release later dit jaar gepland.