Skip to main content

Off The Rack #51: Future x Lanvin Lab, Rihanna’s Creeper maakt een comeback en Banlieue opent nieuwe winkel

24/11/2023november 29th, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Future werkt samen met het Franse Lanvin
Afgelopen maandag lanceerde het Franse modehuis Lanvin zijn eerste Lanvin Lab-collectie, ontworpen in samenwerking met Future. Eerder dit jaar werd Future al eens ingeschakeld om mee te werken aan het ontwerp van de collectie. De nieuwe ontwerptak van het merk die zich zal richten op wisselende samenwerkingen. Meer stukken uit de unisex ready-to-wear collectie, allemaal ontworpen door Future, zullen volgend jaar hun debuut maken.

Stüssy en Birkenstock werken opnieuw samen
Stüssy en Birkenstock slaan opnieuw de handen ineen. Na de samenwerking omtrent de Boston Clog zijn de twee merken terug met de Solana schoen die in drie verschillende kleuren worden uitgebracht.

Banlieue brengt FW23-collectie uit
Naast de lancering van de nieuwe Banlieue-winkel in Rotterdam hebben zij ook de FW23-collectie uitgebracht. Items als hoodies, broeken en t-shirts zijn verkrijgbaar via hun site.

HAGEL brengt nieuwe schoen uit: de TENT
Het Amsterdamse HAGEL heeft hun nieuwste schoen onthuld, genaamd de TENT. De schoen is geïnspireerd op de vorm van een tent en vertegenwoordigt de ontwerpfilosofie van het merk, die creativiteit, innovatie en functionaliteit benadrukt. 

Patta & New Balance slaan de handen ineen voor de 991v2
De Patta & New Balance 991v2 MADE in UK “sea moss” & “pickle beet” komen op 1 december uit via de sites, app en winkels van Patta. De “sea moss”  is exclusief verkrijgbaar via Patta. Op 8 december zal de “pickle beet” via de site van New Balance verkrijgbaar zijn en geselecteerde locaties. 

Rihanna’s Creeper maakt een comeback
Na een succesvolle lancering van de PUMA x Fenty Avanti introduceren PUMA en FENTY nu de comeback van de Creeper. Het silhouet dat zijn debuut maakte in 2015 en werd uitgeroepen tot ‘Schoen van het jaar’ in 2016, komt nu terug in een variant die bigger, phatter en kleurrijker is dan ooit tevoren. De FENTY x PUMA Creeper Phatty is vanaf 30 november 2023 wereldwijd verkrijgbaar via PUMA.com en geselecteerde retailers, waaronder Foot Locker. 

SMYRNA dropt nieuwe collectie
Het Nederlandse SMYRNA brengt haar nieuwste collectie uit voor de winter. De collectie bestaat uit onder meer broeken, shirts en hoodies.

Boiler Room en Daily Paper werken samen aan exclusieve merch
De twee merken brachten een exclusief trainingspak en een shirt uit voor de Boiler Room-sessies in Amsterdam. Het feest staat bekend om hun house en technomuziek.