Skip to main content

Off The Rack #53: Daily Paper x New Era, Pop x adidas en Dave doneert opbrengsten PSYCHO t-shirts

08/12/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Daily Paper en New Era werken samen aan de iconische 59FIFTY-pet. 
De Daily Paper x New Era 59FIFTY fitted cap is een eerbetoon aan de culturele betekenis van de 59FIFTY en het belang van de nieuwe generatie. De New Era-stijl wordt wereldwijd gedragen als een symbool van zelfexpressie in verschillende culturen en undergroundscènes. Net als Daily Paper moedigt New Era mensen aan om hun persoonlijke stijl en individualiteit echt uit te drukken via hun producten. De 59FIFTY is nu verkrijgbaar.

Pop en adidas werken samen aan kledingcollectie
Geïnspireerd door een korte film die Pop een paar jaar geleden samen met regisseur Fabio de Frel heeft geproduceerd, is de collectie gebaseerd op de ‘Pop Training Company’, een fictieve organisatie die skateboardtraining aanbiedt. De collectie bevat ontwerpelementen die kenmerkend zijn voor beide merken en bestaat uit trainingspakken, sokken, t-shirts, een pet én de adidas Superstars. Zo zien we de iconische strepen van adidas en het logo van Pop erop.

Speciale Inter Milan Transformers-shirt uitgebracht
Paramount+ is de hoofdsponsor van de club uit Milaan en zal rondom releases van grote films en series een ander logo vertonen op de t-shirts. Ter viering van de release van Transformers: Rise of the Beasts brengen Paramount+ en Inter Milan daarom een exclusief shirt uit met daarop het logo van de Transformers. Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan de kinderafdelingen in de Milaanse ziekenhuizen. De shirts worden dit weekend gedragen in de wedstrijd tegen Udinese.

Dave doneert alle opbrengsten van ‘PSYCHO’-T-shirts. 
De rapper doneert alle opbrengsten aan medische zorg en essentiële behoeften voor kinderen in Palestina, kinderen getroffen door het conflict in Soedan, en kinderen die getroffen zijn door de situatie in Congo. De T-shirts komen komende zondag uit.

Drake’s OVO en Canada Goose vieren 12-jarige samenwerking
De twee Canadese merken vieren dit jaar hun 12-jarige samenwerking met een nieuwe limited edition collectie genaamd “Life at Night.” De collectie bestaat uit onder meer de Chiliwack Bomber, een reflecterende balaclava en sjaal.

C.P. Company en Palace lanceren wintercollectie. 
De twee merken werken opnieuw samen, waarbij de items weer zijn voorzien van de iconische glazen van C.P. Company. De uitgebreide wintercollectie bestaat onder andere uit jassen, broeken, truien en beanies.

PSG en GOAT lanceren ‘People of Paris’-collectie
PSG en GOAT hebben voor de tweede keer hun ‘People Of Paris’-collectie gelanceerd, met klassieke PSG-kleding en accessoires. De campagne is gefotografeerd door Thibaut Grevet en gestyled door Tamara Rothstein, met onder andere Ronaldinho &  Mbappé als model.

A$AP Rocky en Kendall Jenner staan model voor Bottega Veneta’s READYMADE.
A$AP Rocky en Bottega Veneta slaan de handen ineen voor een creatieve campagne waarbij de relatie tussen beroemdheden en paparazzi wordt getoond. Creatief directeur Matthieu Blazy’s visie om fashionmomenten naar de voorgrond te trekken slaat hiermee een nieuwe weg in. De foto’s voor de campagne zijn gebaseerd op echte paparazzifoto’s waar ook Kendall Jenner model voor staat.

Clarks en Pokémon werken opnieuw samen
De merken brengen deze keer de welbekende Clarks in een nieuw jasje. Zo zijn de kleuren gebaseerd op verschillende Pokémon’s, zoals Pikachu en Charizard.