Skip to main content

Off The Rack #54: Supreme en Corteiz kondigen samenwerking aan

18/12/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Supreme en Corteiz komen met een samenwerking
Afgelopen week verscheen er in London een billboard met daarop de logo’s van Supreme én Corteiz. Het lijkt erop dat er op korte termijn een samenwerking komt tussen beide merken. Of de collectie dit jaar nog uitkomt is nog maar de vraag, maar dat de twee merken gaan samenwerken staat wel vast.

Opnieuw een samenwerking voor Pokémon
Na samenwerkingen met merken als Daniel Arsham, Tiffany, Clarks, en COMME des GARÇONS heeft Pokémon er nog eentje bij. Deze keer werken zij samen met Frgmt en Fendi. De welbekende Fendi-tassen zijn omgetoverd tot een echte Pokémon-tas.

Canada Goose en Bape werken weer samen
Canada Goose en A Bathing Ape® werken aan een tweede collectie voor de 30e verjaardag van het Japanse merk. De collectie heeft de welbekende camouflage-patronen van Bape. De collectie is te vinden via canadagoose.com & bape.com.

Black Bananas en Dylan Hoogerwerf werken samen aan getatoeëerde varsity jas
Black Bananas en Dylan Hoogerwerf hebben samengewerkt om de allereerste getatoeëerde varsity jas te creëren. Alle tatoeages vertegenwoordigen de persoonlijke smaak en verhaal van de oud-shorttracker. Honderd getatoeëerde varsity jassen zijn genummerd  binnenkort verkrijgbaar op de site van Black Bananas en in de Black Bananas winkel in the Mall of the Netherlands.

Supreme werkt samen met Vans
Supreme en Vans hebben hun nieuwste samenwerking onthuld. De welbekende Half Cab Pro en Old Skool Pro modellen zijn elk beschikbaar in drie kleuren. De drie kleuren omvatten marineblauw, oranje en zwart in premium suède, elk met bijpassende veters. De kleur is ook te vinden als een dunne streep rond de bovenkant van de tussenzool.

Gosha Rubchinskiy nieuwe Head of Design bij Yeezy
Kanye West heeft aangekondigd dat Yeezy de 39-jarige Russische modeveteraan Gosha Rubchinskiy zal verwelkomen als Head of Design. Rubchinskiy’s cv omvat samenwerkingen met merken als Burberry, Dr. Martens en Levi’s, evenals zijn eigen gelijknamige modelabel, dat in 2008 werd opgericht. De ervaren ontwerper heeft ook aan meerdere projecten met adidas gewerkt, waaronder een kledingcollectie uit 2018 geïnspireerd door het WK.