Skip to main content

Off The Rack #56: KidSuper x Ronaldinho, nieuwe release Fat Crayon Creative en 21 Savage dropt merchandise

19/01/2024januari 25th, 2024

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Fat Crayon Creative komt met een nieuwe drop
New year, new basics! Het Rotterdamse Fat Crayon Creative komt met de release van de Cloud Logo hoodie en sweatpants. Deze zijn op 25 januari verkrijgbaar op hun website.

Lana Del Rey schittert in Skims campagne
Voor de nieuwe Valentijnscampagne van Skims zien we de zangeres model staan voor hun nieuwste collectie. De 29 limited-edition kledingstukken zullen vanaf 23 januari verkrijgbaar zijn op hun website.

KidSuper komt met Ronaldinho t-shirts
Eerder deze week deelde KidSuper een aantal nieuwe t-shirts die binnenkort uitkomen. Op de shirts zien we op de voorkant een bewerkte jeugdfoto van Braziliaanse voetballegende Ronaldinho, met op de achterkant zijn naam en rugnummer 10. De shirts worden zaterdag 20 januari gepresenteerd tijdens Paris Fashion Week.

21 Savage dropt merchandise ‘american dream’
De ‘american dream’ merchandise is een collectie van 25 items in het thema van 21’s gelijknamige album waar onder meer gesigneerde cd’s en accessoires verkrijgbaar zijn. Deze zijn verkrijgbaar via https://shop.21savage.com/

Sumibu dropt Zwart Licht-shirts
Ter ere van het 15-jarig jubileum van het debuutalbum ‘Bliksemschicht’ van Zwart Licht staan Akwasi, Leeroy, en Hayzee met een show in Paradiso. Sumibu brengt daarom voor dit speciale moment een klassiek item voor de kenners terug, in beperkte oplage! De t-shirts zijn te koop via de site van Sumibu.

MSCHF brengt unieke parfumgeuren uit
Het merk brengt namelijk twee geuren uit die naar multispray WD-40 en Fabuloso allesreiniger ruiken. Dus als je naar een lekkere, frisse keuken en/of een autogarage wil ruiken, dan is dit je kans! De parfums zijn voor $48 te koop via de site van MSCHF