Skip to main content

Off The Rack #7: FOUR x Daily Paper, Arte x 667 en meer fashion releases…

19/08/2022januari 3rd, 2023
Man en vrouwen dragen daily paper en four samenwerking
Patta x Nike Air Max 1

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week meer over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

FOUR x Daily Paper: Een collab tussen twee Nederlandse powerhouses

De capsule collectie om het tienjarig bestaan van beide merken te vieren bestaat uit een limited two piece outfit, t-shirt en sokken. Het FOUR x Daily Paper logo staat centraal en viert de connectie tussen de twee merken. De collectie is vanaf vandaag beschikbaar via de Four winkel in Amsterdam en online via deze link.

Arte werkt samen met een van de grootste drillgroepen uit Frankrijk: 667

Arte heeft de handen ineengeslagen met 667 om een exclusieve capsule collectie te creëren. De samenwerking combineert de kenmerkende stijl van het Franse rapcollectief met de esthetiek van Arte. Zo maken ze samen leren jacks, trainingspakken en meer.

De gelimiteerde samenwerking is nu exclusief online verkrijgbaar via de Arte Website.

Stussy debuteert FW22 lookbook

Voor Fall ’22 maakt Stüssy een portret van hun Londense vrienden en familie naast de iconische 8-ball. De collectie bestaat uit bekende silhouetten en relaxte pasvormen – een moderne kijk op toegankelijke, verfijnde staples uit California.

Daily Paper lanceert drop 2 van hun FW22 collectie

De collectie genaamd ‘Identities Rebuilt’ vertaalt de reis die het merk heeft gemaakt in de 10 jaar van haar bestaan. Hoogtepunten zijn onder andere braided knits en een oversized velours trainingspak.

Wil jij de fashion releases van voorgaande weken terug zien? Check alle ‘Off The Rack’ artikelen hier!