Skip to main content

Off The Rack #8: Daily Paper, Patta, Fat Crayon en meer fashion releases…

11/09/2022januari 3rd, 2023
Man en vrouwen dragen daily paper en four samenwerking
Patta x Nike Air Max 1

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week meer over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Daily Paper brengt derde drop uit FW collectie

De collectie bevat veel outerwear, met een reeks basismodellen en nieuwe silhouetten. Hoogtepunten zijn een iconisch leren jack, felblauwe puffers, klassieke spijkerbroeken en een nieuw vrouwelijk varsity jack met geborduurd merkopdruk. De collectie kun je shoppen via hun website, officiële retailers en hun eigen fysieke winkels in Amsterdam, Londen en New York.

De nieuwste drop van Patta is nu live

Met daarin essentiële knits, graphic sweats, tees en meer items geïnspireerd op HipHop cultuur. De collectie is verkrijgbaar via de Patta winkels in Milaan, Londen, Nederland en hun eigen website.

Timberland lanceert nieuwe campagne ‘Built For The Bold’

Een oproep aan doeners en avonturiers overal ter wereld om hard te werken, met passie te leven, moedig te handelen, en te geloven in hun potentieel om de wereld vooruit te helpen. De campagne maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van changemakers om te helpen herdefiniëren wat het betekent om stoutmoedig te zijn, en verstevigt Timberland’s plaats in de cultuur als het werk- en outdoor-geïnspireerde merk dat de stoutmoedige levensstijl aanwakkert.

Tot de talenten behoren rapper, producer en gastdocent aan Harvard IDK; songwriter en dichter Arlo Parks; carrosserie technicus Tiegan Alysse; muzikant, kunstenaar en regisseur Shugga (Ian Isiah); keramist Shino Takeda; en MarcYeh, een schrijver en wereldreiziger die een nieuwe wandelcultuur creëert in Taiwan. Centraal in de campagne staat een film met een anthem, ingesproken door de koningin van de hiphop-soul, Mary J Blige, die zelf belichaamt wat het betekent om bold te zijn.

Fat Crayon dropt ‘F’ Baseball Hat

De ‘F’ op de pet staat voor ‘Friends can become Family’. Het is een ode aan en door de stad [Rotterdam]. De pet is exclusief verkrijgbaar via de Fat Crayon website

Pop Trading Company releaset drop 2 FW collectie

Met daarin de perfecte herfst essentials zoals hoodies, windbreakers, cardigans, varsity jassen en meer. De collectie is nu verkrijgbaar via de Pop Trading Company website, hun eigen winkel en officiële retailers.

Melati brengt ‘ABC’ collectie uit

De collectie bestaat uit tijdloze basics die multifunctioneel zijn en praktisch zijn op elk moment. Zo zijn er onder andere tanktops en jurken in de collectie die uniek Melati zijn en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. De collectie is wordt zorgvuldig handgemaakt in Nederland en is alleen verkrijgbaar als made-to-order.

Ninetyfour dropt nieuwe cargos en herfstjassen

In hun laatste drop zien we items die perfect geschikt zijn voor de komende tijd. Zo droppen ze de ‘INCOGNITA’ cargo jacket en de ‘VITAL’ cargo pants die je als uniform kunt dragen de komende tijd. De items zijn nu beschikbaar via hun website.

New Offsprings lanceert hun ‘MONSTARS’ sneaker

Het Nederlandse merk dropt hun langverwachte sneaker; de ‘MONSTARS’. De MONSTARS halen inspiratie uit de jaren 90. De oprichters van New Offsprings zeggen hierover het volgende: “Deze zijn gemaakt om te blijven. MONSTARS geeft ons een hoop nostalgische gevoelens met easter eggs en boodschappen om je kracht te geven!”

De MONSTARS worden met de hand gemaakt in Portugal met de fijnste leersoorten uit Italië en zijn via hier verkrijgbaar.

Wil jij de fashion releases van voorgaande weken terug zien? Check alle ‘Off The Rack’ artikelen hier!