Skip to main content

Off The Rack #9: Filling Pieces, Patta, Seventeenthebrand en meer fashion releases…

17/09/2022januari 3rd, 2023
Patta x Tom Trago gemodelleerd door Kalibwoy

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week meer over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Filling Pieces dropt misschien wel hun sickste loafer tot nu toe

Er is nog weinig bekend over deze exclusieve loafers. Het enige wat we weten is: ze zijn super exclusief (maar 70 van gemaakt), ze zijn super hard en ze droppen met een week of 2. Must cop!

Patta werkt samen met Tom Trago

Patta Soundsystem en Tom Trago gaan wayback.

De naam kwam tot stand om twee redenen: Patta bestaat nu 18 jaar en Tom Trago bracht 18 jaar geleden zijn eerste nummer uit. Dit is tevens ook de leeftijd dat wordt geassocieerd met volwassen worden, wat weer aansluit bij de gevoelens achter het maken van de plaat.

De collectie wordt gemodelleerd door Kalibwoy, die naast Ray Fuego en Willem ook te horen zijn op de bijbehorende plaat.

De Patta Soundsystem x Tom Trago capsule collectie is nu verkrijgbaar via de Patta website en hun winkels in Amsterdam, Londen en Milaan.

Timberland lanceert nieuwe campagne ‘Built For The Bold’

Timberland past eco-innovatie deze herfst/winter toe op meer producten dan ooit, met nieuwe bold-stijlen voor avonturen van stad tot land – en weer terug. Van de laatste GreenStride™-schoenencollectie gemaakt van hernieuwbare natuurlijke materialen, tot ruige outdoorkleding die ontworpen is om elke storm te weerstaan: dit seizoen gaat volledig over making a bold move met producten die je warm, beschermd én buiten houden.

Zo maken zij de Mountain Town Insulated Jacket om je te beschermen én uit te rusten voor welke buitenactiviteit dan ook. Deze lichtgewicht stijl introduceert Timberland ThermaRange™-eco-isolatie, een volledig gerecycled, ultralicht materiaal dat zijn prestatie aanpast aan de temperatuur buiten. ThermaRange™-eco-isolatie houdt je warmer als ‘t koud is en koeler als het warm is. Zo blijf je altijd comfortabel als het weer verandert. Verantwoord gemaakt uit 100% gerecycled nylon en dankzij de
DryVent™-technologie ademend én waterdicht. Daarnaast hebben ze ook meerdere footwear silhouetten uitgebracht die gemaakt zijn van eco-bewuste materialen met als doel milieubewuster te produceren.

De herst/wintercollectie is vanaf september verkrijgbaar op www.timberland.com, in
Timberland®-winkels en bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Seventeenthebrand dropt cozy tracksuits

Deze tracksuit is een nieuwe fit binnen hun collectie. De nieuwe relaxte hoodie is oversized met een dubbellaagse capuchon, kangoeroezak, ribgebreide manchetten en een taillezoom die de hoodie omlijst.

De nieuwe relaxed sweatpant is ontworpen met een lossere rechte pijp en is bijgewerkt met een uitlopend stuk aan beide zijden met zakken in de zijnaad.

De collectie is nu verkrijgbaar via www.seventeenthebrand.com

The New Originals teaset nieuwe heat

Ze komen meer dan correct voor dames en heren met deze drop. Zo zit er een nylon skirt in met custom gewatteerde patronen. Een must buy voor de dames.

Voor de guys hebben ze de ‘Walkman Vest’ gemaakt met dezelfde gewatteerde patronen aan de binnenkant en een speciale pocket op voorkant die ons doet denken aan een walkman.

Deze items en meer komen binnenkort uit via www.theneworiginals.eu en geselecteerde retailers van TNO.

Wil jij de fashion releases van voorgaande weken terug zien? Check alle ‘Off The Rack’ artikelen hier!