Skip to main content

Oud-deelnemers The Voice delen schokkende ervaringen: ”Alles draait om geld”

25/08/2021
the voice
Beeld: The Voice

Voor een nieuwe aflevering van Youtube show #BOOS, heeft Tim Hofman zijn zinnen op een bekende talentenshow gezet. Nadat hij dinsdagmiddag liet weten op zoek te zijn naar mensen die nare ervaringen hebben gehad met een Nederlandse talentenshow, ontstond er een storm op social media. Hoewel Hofman nog niet deelde over welke show het ging, werd al snel bekend dat het om het populaire The Voice (of Holland) draaide. De reacties stroomden meteen binnen en de ervaringen waren schokkend.

In de comments van de post delen mensen hun nare ervaringen. Dit treft niet alleen de talenten, maar ook de werknemers van de talentenshow. Zo vertelt een oud-werknemer hoe hij onder bizarre werkdruk kwam te staan en onderbetaald kreeg: “Voor de rest draait alles om geld verdienen en niet om de kandidaat een boost geven. Hoe meer geld je uit iemand kan trekken, hoe beter.”

Naast de reacties onder de post van Tim Hofman, stuurden mensen hun ervaringen bij The Voice ook op naar Instagram pagina Juice Channel. Zo beschrijft een van de kandidaten niet te kunnen winnen, zolang je een ‘wurgcontract’ ondertekent. Bekijk hieronder enkele reacties.

the voice
the voice
the voice

Bekijk hieronder de Instagram post van Tim Hofman over The Voice.

Leave a Reply