Skip to main content

Peter Gillis staat op dodenlijst

28/10/2021november 30th, 2021
Beeld: Peter Gillis / IG

De multimiljonair Peter Gillis kan vanwege een motorbende niet meer veilig over straat. Hij staat op een dodenlijst, de vakantieparkenmagnaat kreeg het nieuws vorig jaar te horen. Sindsdien draagt Peter een alarmknop en krijgt hij soms ook persoonsbeveiliging.

De problemen begonnen eind vorig jaar. Peter Gillis moest zich een jaar geleden melden op het politiebureau in Eindhoven. Wie hem op die lijst heeft gezet is niet gelijk duidelijk. Dat verandert als Peter Gillis zich moet melden bij de Belgische politie. Daar werd hem zeer snel de ernst van de zaak duidelijk.

“We doen over dit soort zaken nooit uitspraken.”

Politie in Nederland

De Belgische politie heeft wel het een en ander aan Peter uitgelegd. Volgens de Belgische politie ging het over een motorbende en iemand die eind 2020 vrij zou komen. De multimiljonair was niet bang, maar heeft dus wel de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Een alarmsysteem met bewegingsmelder werd aangeschaft en Peter kreeg een alarmknop. Tijdens kerst is die knop per ongeluk afgegaan waardoor er ineens een paar gewapende mannen in zijn woning stonden. Gelukkig voor Peter Gillis was het dit keer de politie.

Leave a Reply