Skip to main content

PUMA CREATIVE CAMP: een plek waar jongeren zich kunnen ontplooien

24/06/2022januari 3rd, 2023

Jonge creatievelingen hebben meer behoefte aan connectie met anderen en willen meer tijd besteden aan hun passie. Dat blijkt uit onderzoek van jongerenconsultancy Kult & Ace. Het liefst doen ze dit op een rustgevende plek omgeven door natuur. Inspiratie halen we vaak uit verhalen van andere jongeren over groei, ambitie en doorzettingsvermogen. Vandaar dat we onszelf wel eens betrappen op het kijken van ‘motivational speeches’ op de tijdlijn. Hoe combineer je deze factoren om jongeren verder te helpen?

‘Slow down to speed up’ is PUMA’s fundering voor het Creative Camp wat is opgezet om creatieve jongeren op te laten bloeien. Een stap terugzetten in een rustige omgeving om juist te kunnen vlammen. Een concept waar veel artiesten ook goed gebruik van maken, schrijverskamp na schrijverskamp.

Hoe ziet zo’n dag buiten de dagelijkse sleur eruit? Gedurende het kamp worden er workshops en talks gehouden door experts van verschillende disciplines zoals Foam Fotografiemuseum, BYBORRE en PUMA. Voor ieder wat wils met onderwerpen variërend van de duurzame toekomst van mode, maatschappelijke aspecten van fotografie en hoe je er voor kan zorgen dat jouw merk kan blijven opvallen.

Samen met andere creatieve makers trek je, je terug om jullie creativiteit de ruimte te geven, een connectie met elkaar aan te gaan en een sterk netwerk op te bouwen. Ten slotte sluit je de dag af met een heerlijke barbecue.

Kan jij een stapje terug gebruiken, wil je nieuwe inspiratie opdoen en gelijkgestemde jongeren leren kennen? Meld je dan aan voor de gratis eerste editie van PUMA Creative Camp op 16 juli, om je creatieve energie te laten vloeien en opgeladen terug te keren.