Skip to main content

Rapper slaat miljoenendeal af na weigeren vaccinatie

30/10/2021
ice cube
Ice Cube

Ice Cube heeft een miljoenendeal afgeslagen, omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Zo zou hij de hoofdrol krijgen in een nieuwe komedie van Sony Pictures, ‘Oh Hell No’. De rapper en acteur zou in de film spelen naast topacteur Jack Black. Ice Cube heeft de miljoenendeal echter afgeslagen, omdat hij weigerde zich te laten vaccineren voor de opnames.

De film zou aankomende winter geschoten worden in Hawaii, maar door Ice Cube’s vertrek zijn de opnames uitgesteld. De producers zijn momenteel op zoek naar een acteur die de rapper kan vervangen. Volgens bronnen zou Ice Cube 9 miljoen dollar krijgen voor zijn rol in ‘Oh Hell No’. Dit is echter niet het enige dat hij heeft afgeslagen. Zo zou hij ook in de boksfilm ‘Flint Strong’ spelen. Deze rol heeft Cube echter ook mid-opnames afgezegd, hoewel het hierbij onbekend is waarom de rapper niet verder wilde met de film.

Hoewel Ice Cube weigert het COVID-19 vaccin in te nemen, heeft hij eerder wel andere gezondheidsmaatregelen gepromoot. Zo moedigde hij mensen aan om een masker te dragen en heeft hij ook geld ingezameld voor mensen die in de medische industrie werken. Daarnaast heeft hij afgelopen zomer ook 2.000 maskers gedoneerd aan een universiteit in Oklahoma.

Leave a Reply