Skip to main content

BKO & Jhorrmountain VS Armin & Yuki

29/06/2022januari 3rd, 2023

In de vorige aflevering waren Sjaak, Kleine Viezerik, FRNKIE en Dopebwoy te gast bij Red Bull Rap Champs. Net als elke aflevering was het weer een hevige strijd om de titel, maar Team Teeh van Dopebwoy en FRNKIE was Jackson 5 met Sjaak en KV te slim af. Vandaag zijn we weer terug met een nieuwe competitie. BKO en Jhorrmountain representen Rich2Gether van achter de rode desk en Armin en Yuki laten hun hiphopkennis gelden als het gele team. Natuurlijk zijn Défano Holwijn en 4SHOBANGERS er weer bij voor de sfeer, maar ook om te zorgen dat het spel goed verloopt. Zijn jullie ready voor een nieuwe Red Bull Rap Champs?

In de zevende aflevering van Red Bull Rap Champs worden, zoals je gewend bent, weer vier rondes gespeeld. We trappen de aflevering af met een nieuw spel, namelijk Alias. In deze ronde krijgen de spelers slecht vertaalde namen van bekende rappers voorgeschoteld om vervolgens te raden welke artiest bedoeld wordt. De tweede ronde is Timer en beide teams moeten zoveel mogelijk termen uit de rapgame beschrijven en raden. Ook deze aflevering sluiten we af met De Veiling en Link Up. Wie worden de Rap Champs van deze aflevering?

BKO & Jhorrmountain

BKO en Jhorrmountain hebben meerdere hits op hun naam staan en zijn allebei onderdeel van het collectief Rich2Gether. De afgelopen zomers heb je hun muziek ongetwijfeld gehoord. Met tracks als ‘Coño’, ‘Velletjes’ en ‘Wat Regel Je’ hebben ze de afgelopen zomers op slot gehad. Vandaag gaan we zien of hun hiphopkennis ook genoeg is om wat punten in plaats van hits te scoren.

Armin & Yuki

Aan de overkant van de studio staan Armin en Yuki. Beide heren zijn bekend van CONVO en hebben naast een mening over hiphop ook genoeg kennis over het genre. Armin’s kennis en Yuki’s mentaliteit maken het een sterk team, maar zijn ze sterk genoeg om de supersterren aan de andere kant te verslaan.

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.