Skip to main content

Rick Ross moet ex-vriendin alimentatie betalen

28/09/2021

Rick Ross heeft ermee ingestemd om zijn ex-vriendin Briana Singleton $ 11.000 per maand aan kinderbijslag te betalen. De rechtszaak begon omdat Briana het verzoek om een hoorzitting had ingediend. Ze wilde dat Rick Ross een covid-19 test ging doen als hij zijn kinderen wilde bezoeken. 

Verder beweerde Briana dat Ross zijn kinderen zes maanden niet had gezien. Toen Rick Ross wel contact opnam, maakte ze zich zorgen over zijn marihuanagebruik. Wel gaf Briana aan dat ondanks het feit dat hij er niet was, wel inspanningen deed om voor hen te zorgen. zoals het kopen van een Mercedes-SUV voor haar en het storten van geld op haar bankrekening voor hun kinderen. 

Rick wilde de regeling betreffend zijn kinderen met zijn ex beter geregeld hebben en ging akkoord om maandelijkse kinderbijslag te betalen voor hun drie kinderen. Documenten onthullen dat het maandelijkse inkomen van Rick Ross $ 585.000 bedraagt. Dit bedrag zou voort stromen uit onder andere zijn MMG-label en een dozijn Wingstop-restaurants. 

De rapper is ook bereid om extra jaarlijkse betalingen te doen voor zijn kinderen, omdat hij ook moet betalen voor buitenschoolse uitgaven.  

Leave a Reply