Skip to main content

Rick Ross reageert op de undercovershots van Meek Mill

17/12/2021
Beeld: YouTube / Rick Ross

Tijdens een recent interview van Rick Ross werd er opnieuw druk uitgeoefend op ‘The Boss’ om te reageren op Meek’s online kritiek over zijn platenlabel.

Na de release van zijn Expensive Pain-album had Meek Mill zijn label ervan beschuldigen hem niet te betalen voor zijn werk. Dit deed de rapper via Twitter. Het bleef echter onduidelijk of hij verwees naar Atlantic Records of Maybach Music Group. Rozay is ervan overtuigd dat het de eerste was.

‘’We zijn 10 jaar partners geweest. Is hij getekend bij Maybach Music? Ja, dat is hij. Maar hij is ook een leider en echte leiders geven andere leiders de kans om grotere leiders te worden. Doe je ding. Koop de grootste shit in Dubai, man. Laten we miljardairs worden. En als ik maar $7 miljard krijg en jij $20 miljard, dan is God geweldig! Dat is alles. Creëert dit druk? Het is geen druk. Onthoud dat het heel gemakkelijk is om duidelijk te maken wanneer er wel druk is.”

Rick Ross

Tijdens een interview met Complex vorige maand weigerde Ross rechtstreeks in te gaan op de inmiddels verwijderde Twitter-rant van Meek, simpelweg door te zeggen: “Ik reageer niet. Alles wat we ooit hebben gedaan was winnen en ik heb nooit op iets gereageerd. Dit omdat ik de baas ben en de baas niet hoeft te reageren.”

Hij was echter veel openhartiger tijdens zijn sit-down met Elliott Wilson vorige week, en zei dat hij er zeker van was dat Meek’s beef strikt met Atlantic was. Dit in tegenstelling tot wat sommige fans denken. Rick Ross denkt dat Meek Mill op deze wijze opnieuw probeert te onderhandelen met Atlantic. Zolang Meek cryptisch blijft praten, zullen de fans nooit weten hoe het echt zit. Hieronder kan je het volledige interview vinden.

Leave a Reply