Bekijk nieuwste aflevering 'Een Dag Met...' met AmsLux

dec 08 2022, 12:36 SHOWS
een dag met
In de derde aflevering van ‘Een Dag Met…’ volgen wij Emmanuel Ntowt, Ward Strüwer en Mitchell Spel van AmsLux, een lifestylemanagementbureau voor voetballers. In 2019 begonnen ze met het leveren van exclusieve items en services voor voetballers. Ze hebben een wereldwijd klantenbestand met o.a. namen als Luis Sinisterra, Cody Gakpo en Dusan Vlahovic. Ze vertellen hoe ze zijn begonnen, hoe ze aan hun klanten komen, wat de gekste aanvragen zijn die ze hebben gekregen en meer.
In ‘Een Dag Met…’ nemen wij een kijkje in het leven van verschillende entrepreneurs, die inspirerend bezig zijn binnen hun eigen vakgebied. Of het nou een ondernemer is, een artiest of een atleet. We gaan dieper in op hun dagelijkse routines en komen zo meer te weten over hun levensstijl en werkzaamheden. Bekijk de aflevering hieronder.
De producten die gebruikt worden in deze aflevering zijn afkomstig van Boldking en verkrijgbaar via de website. Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje.
Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video's met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10