Bekijk nieuwste aflevering Life Dreamers met Roxanne Hehakaija

feb 01 2023, 15:19 SHOWS
ld rocky
In de nieuwste aflevering van Life Dreamers is niemand minder dan Roxanne Hehakaija te gast. De voetbalster begon vanaf jonge leeftijd al geluid te maken op het voetbalveld. Uiteindelijk brak ze door als straatvoetballer en werd ze zelfs de eerste vrouwelijke straatvoetballer ooit in FIFA. In de podcast vertelt ze over de seksisme die ze meegemaakt heeft in de voetbalwereld, hoe ze nieuwe generatie voetballers inspireert met haar Favela Street Foundation en meer.
Life Dreamers is de podcast over het waarmaken van je dromen. Presentator Benjamin Conteh ontvangt een divers rooster aan gasten, die openhartig vertellen over hun dromen voor de toekomst, de dromen die ze al waargemaakt hebben en welke successen zij hierin geboekt hebben. Sinds 16 januari is het tweede seizoen van de podcast te zien via de kanalen van Complex NL.
Bekijk de nieuwste aflevering hier.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21