Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers en meer in tweede aflevering Sneaker Shopping

dec 16 2021, 18:43 SHOWS
thumb 10
Complex NL heeft zojuist de tweede aflevering van Sneaker Shopping gepubliceerd, met rapper Dopebwoy als tweede gast. De titel geeft het al weg: in Sneaker Shopping gaan bekende artiesten, influencers en andere creatives nieuwe sneakers shoppen, terwijl ze geïnterviewd worden.

Sneaker Shopping met Dopebwoy

In de tweede aflevering vertelt Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers. Aan de hand van het nummer Montana met 3robi, Henkie T en Bryan MG weten wij dat er sowieso Prada en Balenciaga in zijn collectie zitten. Op Dopebwoy's Instagram valt er ook nog een sterke LV schoen op. In de tweede aflevering van Sneaker Shopping vertelt Dopebwoy onder andere met welke schoen hij echt niet gezien kan worden, welke schoenen wel in de studio kunnen, maar niet op straat en meer.
Sneaker Shopping wordt exclusief gepubliceerd op het Youtube kanaal van Complex NL. Niemand minder dan Youtuber Kleine John is de presentator van het programma. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. Sneakerstore Pirri is de locatie voor de eerste afleveringen van het seizoen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden.
Bekijk de tweede aflevering hier.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00