Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers en meer in tweede aflevering Sneaker Shopping

dec 16 2021, 18:43 SHOWS
thumb 10
Complex NL heeft zojuist de tweede aflevering van Sneaker Shopping gepubliceerd, met rapper Dopebwoy als tweede gast. De titel geeft het al weg: in Sneaker Shopping gaan bekende artiesten, influencers en andere creatives nieuwe sneakers shoppen, terwijl ze geïnterviewd worden.

Sneaker Shopping met Dopebwoy

In de tweede aflevering vertelt Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers. Aan de hand van het nummer Montana met 3robi, Henkie T en Bryan MG weten wij dat er sowieso Prada en Balenciaga in zijn collectie zitten. Op Dopebwoy's Instagram valt er ook nog een sterke LV schoen op. In de tweede aflevering van Sneaker Shopping vertelt Dopebwoy onder andere met welke schoen hij echt niet gezien kan worden, welke schoenen wel in de studio kunnen, maar niet op straat en meer.
Sneaker Shopping wordt exclusief gepubliceerd op het Youtube kanaal van Complex NL. Niemand minder dan Youtuber Kleine John is de presentator van het programma. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. Sneakerstore Pirri is de locatie voor de eerste afleveringen van het seizoen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden.
Bekijk de tweede aflevering hier.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21