Skip to main content

Sneaker liefhebbers opgelet: Populaire Youtube serie ‘Sneaker Shopping’ komt naar Complex Nederland

26/11/2021
sneaker shopping
Beeld: Youtube/Complex

Sneaker Shopping, de populaire Youtube serie waarbij bekende artiesten sneakers gaan kopen met Complex, komt naar Complex Nederland. In de Youtube serie geven rappers als Saweetie, Future, Pharrell Williams en meer duizenden dollars uit aan de meest exclusieve sneakers, terwijl ze geïnterviewd worden. Nu is het aan Complex Nederland om Sneaker Shopping uit te geven met lokale artiesten. 

Sneaker Shopping en Complex Nederland

Complex staat bekend vanwege het samenbrengen van verschillende culturen, waaronder de combinatie van de sneaker cultuur en de hiphop cultuur. Sneaker Shopping is daar het perfecte voorbeeld van. De serie heeft wereldwijd al miljoenen views opgeleverd op Youtube en vele lokale artiesten hebben hun opwinding geuit over de Nederlandse versie.

In de komende dagen zal Complex NL meer delen over de lokale versie van de Youtube show. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. De Nederlandse versie van de Youtube serie zal in december 2021van start gaan met de eerste afleveringen. De eerste gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. 

Bekijk hieronder de laatste aflevering van Sneaker Shopping US, waarin Jadakiss zijn liefde uit voor de Patta Air Max.

Leave a Reply