Skip to main content

‘The Boys’ Spin-off ontvangt groen licht van Amazon Studios

28/09/2021
Beeld via Youtube

Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een spin-off van de serie The Boys. De spin-off heeft nog geen naam, maar wel uitvoerende producenten in de vorm van Michele Fazekas en Tara Butters.

Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Aimee Carrero, Shane Paul McGhie, Reina Hardesty en Maddie Phillips zullen de hoofdrol spelen in deze spin-off. De nieuwe serie wordt beschreven als deels school, deels Hunger Games. De show zou moeten plaatsvinden op een middelbare school voor superhelden, gerund door een bedrijf,  uitsluitend voor jongvolwassenen.

Geruchten over een nieuwe serie doken iets meer dan een jaar geleden voor het eerst op. Dit begon toen Amazon Studios op zoek was naar mogelijkheden om een spin-off van The Boys versneld te produceren. Dit adat seizoen 2 van de Emmy-genomineerde serie de meest bekeken wereldwijde lancering werd van een Amazon Original-serie ooit.

Met de spin-off willen de makers van The Boys hun kijk op een show afspelend op een school. Dat er dan fascinerende, gecompliceerde en soms dodelijke superhelden voorbij komen, is mooi meegenomen. 

“Michele en Tara zijn ijskoude genieën, we zijn heel blij dat ze dit schip mogen besturen en we zijn Sony en Amazon dankbaar voor de kans. We houden van deze show en kunnen niet wachten tot je hem ziet.”

Eric Kripke, uitvoerend producent en showrunner van The Boys. 

Een premièredatum voor de naamloze spin-off is nog niet aangekondigd. Blijf op de hoogte voor meer informatie via Complex.

Leave a Reply