Skip to main content

‘The Batman’ Spin-off-serie wordt ontwikkeld voor HBO Max

14/09/2021
Beeld: Flickr / Bruce Wayne

Nu ‘The Batman’ in maart van 2022 in de bioscoop zal verschijnen, ontwikkelen Warner Bros. en HBO Max al een spin off-serie. Deze zal draaien rond een van de klassieke vijanden van Batman.

Volgens Variety zal het project, zich concentreren op The Penguin die aan de macht komt in Gotham. Het wordt uitvoerend geproduceerd door The Batman-regisseur Matt Reeves en de filmproducent Dylan Clark. Colin Farrell die de beruchte schurk speelt in de komende film, is ook benaderd. Dit is naar verluidt om te schitteren in de spin off-serie. Helaas is het onduidelijk of er al een deal is gesloten.

Dit zou de tweede spin-off-serie zijn van The Batman op HBO Max, waarbij de streamingsdienst ook een show rond de Gotham Police Department ontwikkelt. Na verschillende COVID-gerelateerde vertragingen, zal de reboot met Robert Pattinson in de hoofdrol op 4 maart 2022 in de bioscoop verschijnen. Naast Pattinson en Farrell bestaat de met sterren bezaaide cast met Zoë Kravitz als Catwoman, Paul Dano als The Riddler en Jeffrey Wright als commissaris Gordon. Het is te hopen dat HBO Max binnenkort ook in Nederland beschikbaar is.

Leave a Reply