Skip to main content

Tommy Jeans & AAPE lanceren tweede samenwerking

13/01/2022
Beeld: Tommy Jeans

Nu we net in 2022 zitten, is het aftellen tot het weer lente is. Zoals we weten kan dit in Nederland echter nog een tijdje duren, dus er is tijd genoeg om je winter drip nog even te upgraden. Tommy Jeans & AAPE (sub-brand van BAPE) helpen je hierbij, door het lanceren van hun tweede samenwerking.

De collectie die bestaat uit bovenkleding, accessoires voor koud weer, skateboards voor de verzamelaars en combineert AAPE’s streetwear-stijl met de iconische stijl van Tommy Jeans. AAPE’s klassieke camouflageprint neemt bijvoorbeeld de huisstijl van Tommy over, met rode, witte en blauwe colourways. Belangrijke stukken uit de collectie zijn onder meer de puffer met camo-vlag, de 2-in-1 geruite fleece windjack, het klassieke spijkerjasje met TOMMY JEANS-vlag en het omkeerbare camouflagevest jasje.

Voor de campagne volgden de brands een aantal skaters uit New York langs verschillende iconische plekken in de stad. Zo hebben ze pics geschoten in het Lower East Side van Manhattan en ook op het Brighton Beach in Brooklyn. De hele collectie zal vanaf 14 januari beschikbaar zijn op de Tommy site en op die van AAPE, maar ook in verschillende fysieke stores. Nu is het nog maar hopen dat Rutte & Co de boel snel open gooien. Check een aantal foto’s van de campagne hieronder:

Leave a Reply