Skip to main content

Wack 100 zegt dat hij een niet uitgebrachte sekstape van Kim Kardashian en Ray J heeft

19/09/2021

In de laatste aflevering van Bootleg Kev’s podcast deed Ray J’s voormalige manager Wack 100 een zeer gewaagde bewering. Hij zei dat een niet uitgebrachte sekstape in zijn bezit heeft van Ray J en Kim Kardashian.

“Kanye, neem contact met mij op. We hebben deel twee op de laptop. Is nog nooit gezien. We zouden het leuk vinden als je het hebt. Het zou een geweldige persoonlijke, privé NFT zijn.”

Wack 100

Nadat hij beweerde dat de tape “grafischer en beter is dan de eerste”, voegde Wack eraan toe dat hij de tape alleen aan Kanye West zou geven. Wack zou het te respectloos vinden om het zomaar de wereld in te gooien. 

Marty Singer, de advocaat van Kim en Kanye, sprak zich snel uit tegen de beweringen van Wack. De bewering van Wack over de niet uitgebrachte sekstape zou ondubbelzinnig onjuist zijn, dit blijkt er uit de verklaring van de advocaat.  Ook is het volgens de advocaat van Kim en Kanye jammer dat mensen deze uitspraken doen om hun 15 minuten of fame te krijgen.   

De opmerkingen van Wack komen bijna 15 jaar nadat de beruchte sekstape in 2007 was uitgelekt. Oorspronkelijk gefilmd in 2002, terwijl Kim en haar toenmalige vriend Ray J op vakantie waren in Mexico, werd de tape in ’07 voor $ 1 miljoen gekocht door een filmstudio voor volwassenen. De sekstape, getiteld Kim Kardashian Superstar, bracht in 10 jaar bijna $ 100 miljoen op.

Leave a Reply