Skip to main content

Will Smith: ‘Ik moest kotsen bij elk orgasme’

24/11/2021
will smith harem

Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn al een tijdje bezig met delen van sappige verhalen die zijn gebeurd tijdens hun relatie. Vaak hebben de verhalen een seksueel randje. Nu is Will weer uit de boeken geklapt met een persoonlijk feitje over zichzelf. Will beweert namelijk op een gegeven moment zoveel seks te hebben gehad dat hij begon met overgeven bij het hebben van een orgasme. 

De verhalen komen uit het autobiografisch boek van Will Smith. Het kokhalzen en overgeven was een gevolg van wat Will Smith zelf omschrijft als een ‘psychosomatische reactie’ op de hoeveelheid seks die hij had. De seksuele nachtmerrie begon toen de acteur was bedrogen door zijn eerste serieuze vriendin.

‘Tot nu toe in mijn leven had ik alleen seks gehad met één andere vrouw dan Melanie. Maar de volgende paar maanden ging ik vol hyena. Ik had seks met zoveel vrouwen dat ik een psychosomatische reactie ontwikkelde op het hebben van een orgasme’

Will Smith

De fans van het stel kunnen gerust ademhalen, dit gebeurde allemaal voordat Will met Jada ging. Als de geruchten kloppen, is Will Smith inmiddels seksueel bevredigd. Het stel leefde de eerste vier maanden van hun relatie op alleen seks en water.

Leave a Reply