Skip to main content

ADF Samski te gast bij eerste aflevering Sneaker Shopping NL!

03/12/2021

ADF Samski is de eerste gast van Sneaker Shopping Nederland! Hij is geboren in Rotterdam en is één van de nieuwste artiesten van de nieuwste generatie. Met ‘No Hook’, ‘No Hook 2’ en ‘No Hook 3’ wist hij snel een fanbase op te bouwen. Je kan hem kennen van de ADF-familie of als het broertje van Ronnie Flex, maar je kan hem ook kennen van zijn schoenencollectie. Bij de vraag of Sneaker Shopping naar Nederland moest komen was ADF Samski één van de eersten die zich hard maakte hiervoor. Het is dan ook een eer om Samski te mogen verwelkomen voor de eerste aflevering.

ADF SAMSKI

Sneaker Shopping

Vorige week maakten we bekend dat Sneaker Shopping naar Nederland komt! De populaire YouTube serie waarbij bekende artiesten sneakers gaan kopen met Complex, zal in Nederland uitgegeven worden met lokale artiesten. In de YouTube serie geven rappers als Saweetie, Future, Pharrell Williams en meer duizenden dollars uit aan de meest exclusieve sneakers, terwijl ze geïnterviewd worden. Deze interviews zullen in Nederland afgenomen worden door YouTuber Kleine John.

In de komende dagen zal Complex NL meer delen over de lokale versie van de YouTube show. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. De Nederlandse versie van de YouTube serie zal in december 2021 van start gaan met de eerste afleveringen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. Hieronder kan je een teaser zien.

Leave a Reply