Skip to main content

Complex NL introduceert Youtuber Kleine John als presentator van Sneaker Shopping

29/11/2021

Vorige week maakten we bekend dat Sneaker Shopping naar Nederland komt! De populaire Youtube serie waarbij bekende artiesten sneakers gaan kopen met Complex, zal in Nederland uitgegeven worden met lokale artiesten. In de Youtube serie geven rappers als Saweetie, Future, Pharrell Williams en meer duizenden dollars uit aan de meest exclusieve sneakers, terwijl ze geïnterviewd worden. Deze interviews zullen in Nederland afgenomen worden door Youtuber Kleine John.

Kleine John

De 19-jarige Kleine John brak tijdens de pandemie door met zijn creatieve Youtube video’s. In de video’s is te zien dat hij aparte voedselcombinaties uitprobeert, straatinterviews doet en meer. Daarnaast brengt hij ook muziek uit. Met zijn single ‘C’est La Vie’, wist hij een miljoen streams te genereren. De Youtuber heeft op zichzelf al miljoenen views binnengehaald en is zeer populair bij de jongere doelgroep op zowel Youtube als TikTok, wat hem de aangewezen persoon maakt voor de Nederlandse Sneaker Shopping. Daarnaast is hij een echte sneakerhead in hart en nieren, wat natuurlijk een vereiste is voor dit programma. Kleine John is een jong talent dat frisse energie naar de content en social media wereld brengt, wat aansluit op het doel dat Complex NL heeft voor de Nederlandse Sneaker Shopping.

Sneaker Shopping

In de komende dagen zal Complex NL meer delen over de lokale versie van de Youtube show. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. De Nederlandse versie van de Youtube serie zal in december 2021 van start gaan met de eerste afleveringen. De eerste gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. 

Leave a Reply